RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Espen klinker til

Foto: Norsk Rikstoto
Sportspill er i knallfom og Espen drar til med et tredjevalg som banker under kveldens jackpotomgang i V65-spillet fra Bjerke.

Suksessen til Sportspills travredaksjon fortsetter, selv om det ble stang ut under V65-løpene på Momarken tirsdag. Til den gedigne jackpotomgangen i V64-spillet på Bergsåker ble det derimot fullklaff. Vi anbefalte samlebonger over hele fjøla og lyktes svært godt med det. På Nettavisen spilte vi det minste forslaget ganger fem, det mellomste ganger ti og det største ganger 20 og med 138 kroner i utbetaling for seks rette, ble det pen avkastning. På Eksperten ble det enda bedre og samtlige andelslag gikk inn med seks rette ganger ti, ganger 50 og ganger 83. Totalt ble det ca 130 000 kroner innspilt på diverse andelslag på Eksperten tirsdag.

Mandag 5. august ble det kjempeklaff under jackpotomgangen i V65-spillet på Leangen, der hele 24 av Kurt Leirvågs andelslag gikk inn med seks rette og hver seg betalte tilbake ca 6 500 kroner. Dessuten fikk de som fulgte det mellomste V65-forslaget på Nettavisen (innl.pris kr 432) også seks rette og ca 6 300 kroner tilbake. .I tillegg ble det klaff for fire andelslag i lunsj-V5'en fra Forus mandag (5 931 kroner i utbetaling på hvert av disse), og totalt ble det altså ca 200 000 kroner tilbake mandag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Sist lørdag ble det solid klaff i V75-spillet. Espen Edvardsens største V75-forslag her på Nettavisen gikk inn med sju rettre og en bråte seksere og betalte tilbake ca 13 000 kroner. På Eksperten ble det aldeles vilt. Hele 32 av Nettavisen/Sportspills andelslag gikk inn med sju rette som hver seg betalte tilbake ca 12500 kroner.I tillegg ble det en rekke seksere utover dette og totalt sopte vi med oss ca 400.000 kroner fra lørdagens V75 på Biri.

Espen Edvardsen leverte også strålende tips til Bjerke sist onsdag. Hans hovedbanker 7 Global Oracle innfridde i V65-2. De som kjøpte andel i Folkebongen Bjerke på Eksperten (25 andeler a kr 200) kunne smile i kveld. Der ble det seks rette og med en sekser og 25 femmere ble det totalt 107.897 kroner tilbake og hver andelseier kunne dermed hente ut 4315 kroner på en investering på 200 kroner. I tillegg ble det en femmer på hele 24 andelslag, mens to andelslag inneholdt to femmere og totalt ble det hele 162.700 kroner tilbake på andelslagene på Eksperten i kveld.

Sportspill opplevde også en fantastisk lørdag på Forus 27. juli, når to av våre Håkon Einar Hansens V75-andelslag på Eksperten gikk inn med syv rette, og de utbetalte rundt 230 000 kroner hver seg. I tillegg fikk vi seks rette på så og si samtlige andelslag, og totalt spilte vi inn herlige 650 000 kroner!

Klikk her for å kjøpe andeler i Eksperten til lørdagens kanoninteressante V75 fra Bergen travpark.

Sportspill har dermed spilt inn ca 1,7 millioner på Eksperten de siste ti dagene og vi håper tipsformen sitter i, når vi kveld lanserer en helfrekk banker og en favoritt som våre V65-bankere på Bjerke. Der ligger 534 943 kroner ekstra i sekserpotten, siden det ikke ble utbetaling på verken fem eller fire rette på Bergsåker tirsdag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Banker på en 9-prosenter!
Det er ikke ofte vi lanserer banker på en 9-prosenter, men i kveld på Bjerke må vi bare prøve. Amerikanerimporten 3 Sugaro i V65-3 har et helt riktig løp på papiret, og hun står samtidig helt perfekt til på strek. Andover Hall-datteren vant sist på Momarken, men uten at det gnistret av henne. Hun virket slakk ned oppløpet, men viste flott innstilling og svarte velvillig opp for Wisteria Lane som kom langt ute i banen. Undertegnede har snakket med Wolden, og han melder om litt utstyrsendringer til løpet i kveld. De setter på drapropper og draskylapper, noe som skal skjerpe henne betraktelig. Kommer 3-års hoppa seg til tet mente Wolden at hun kunne et sted på 16-tallet, og da skal de på tillegg fly fort for å hente henne igjen. Hoppa har samtidig virket veldig fin i trening den siste uken, og optimismen var stor hos trener Wolden. Det gjør at vi prøver et friskt bankerspill i V65-2. Vår rangering: A: 3 B: 11-12-7 C: 2-4-6-1-9-5-10-8

Løvvold Rocker!
Siv Emilie Løvvold vinner stort sett alle løpene hun rir under sal, men i kveld får hun vår fulle tillit i sulkyløp. Hun skal nemlig kuske 9 Ultimate Rock i V65-finalen for Anders Wolden. Steinlager-sønnen har et helt riktig løp på papiret og han står samtidig helt perfekt inne i løpet grunnlagsmessig. Han fikk endelig betalt for sin flotte form sist på Momarken. Etter å ha travet store deler av løpet utvendig for lederen holdt han allikevel greit unna for godt spurtende Freia Maxim ned oppløpet. I løpene før satt han fast med masse krefter på lager. I kveld står 5-åringen i bakspor, men det lukter tempo lang vei. Vi tror Steinlager-sønnen er sterkest i sluttfasen, og nøler ikke med å spille hesten banker i V65-6.
Vår rangering: A: 9 B: 12-3-4-1 C: 11-7-5-2-8-6

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Innleveringsfrister Bjerke
V65 kl. 19.00
V5 kl 20.06
DD kl. 20.28

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V65-1, Kaldblodshester 2140 meter voltestart.
Et vidåpent kaldblodsoppgjør innleder denne V65-omgangen på Bjerke. 4 Gunda står fint til på strek, og blir en naturlig favoritt i dette løpet. Eirik Høitomt har et godt tak på hoppa som har vært meget god i to strake seiersløp. Sist dro hun unna i et eget tempo i front, og holdt til slutt unna knapt men sikkert for nærgående Valle Ann.

6 Lome Oda gjør en spennende start i ny regi. Moe Odin-datteren var solid i seiersløpet på Bjerke 11/05 hvor hun vant V75 løpet der på enkleste vis. Etter det har hun galoppert og tullet mye, men holder hun seg i trav er hun mer enn god nok i et løp som dette. 3 Hovsjerka har varslet form i en lengre tid, og her kan hun få et fint løp i rygg på Gunda.

8 Mjølner Faksa, 12 Tori Huldra og 13 Siljevinna V.H. er alle i god form, og klaffer det litt med posisjonene underveis kan de bli farlige i sluttfasen. Vi streker av for disse seks på det minste forslaget, men vi markerer for alle hestene på de to største forslagene.
Vår rangering: A: 4 B: 6-3-8-12-13 C: 9-10-2-15-5-1-11-7-14

Annonse: EVENTYR RANK fra Øivind Grøstad på Bjerke 31.Juli! Fem av vinnerne stod først på ranken i V65 spillet! Vi spilte etter KUN seks riktige, og kammet med oss Kr.110 344,-! Nye sylvasse ideer er pågang til V65-løpene på Bjerke i kveld!

V65-3, Varmblodshester 1609 meter autostart.
1 Preston er en hest undertegnede liker svært godt. Tengsareid-traveren holder toppform, og sporet er samtidig helt perfekt i kveld. Nest sist på Jarlsberg stakk han rett til tet fra spor 6 bak bilen, og vi ser ikke bort i fra at han klarer å beholde innersporet bak bilen. Sist på Sørlandet travet han en solid sisterunde i sporene. 6-åringen gikk i nærkamp med gode Megamuscle ned oppløpet, men klarte ikke å ta seg forbi. Uansett var prestasjonen strålende. Klarer Tengsareid å holde ute 3 Boztheman og 4 Robin Laser på startsiden skal dette være en god vinnersjanse.

Vi velger dog å gardere for de to nevnte. 3 Boztheman holder flott form, og klarer han å komme forbi Preston på startsiden, kan Austevoll fort lede løpet fra start til mål. Vi tar også med danske 4 Robin Laser på våre bonger. I fjor var han blant årgangstoppene i Danmark som 4-åring. Han ble nummer to i det danske kriteriet, og vant sin derbyprøve fra tet. 5-åringen er lynrask fra start, og mine danske kontakter sier at han er brennhurtig fra start. Han trives samtidig veldig godt over sprint distanse, og kommer han til tet kan han lede dette løpet fra start til mål. Sist på Århus slo han enkelt Echauffour fra tet.
Vår rangering: A: 1 B: 3-4 C: 6-9-2-8-7-5

V65-4, Varmblodshester 2140 meter voltestart.
Et nytt åpent løp står foran oss i V65-4, og vi løser løpet på 5 hester. Folkehesten Drammen 5 Tobros Augustinu er på vei mot toppformen, og hoppa har travet gode løp på slutten. Sist på Drammen fikk hun luken for sent, men når den først kom avsluttet hun stygg fort til andreplassen. En seier er rett rundt hjørnet og den kan fort komme i kveld.

7 Sally’s Field står perfekt til i springsporet i volten, og her kan fort Dag Sveinung Dalen sitte tidlig i tet med 3-års hoppa. Kommer hoppa seg dit, kan hun lede dette løpet fra start til mål. 4 A Gifted Dancer så strålende ut i oppvarmingen før løpet på Jarlsberg i debuten. Hun holdt farten strålende i lederyggen på Erica Hall som vant løpet. Gjentar hun den prestasjonen i kveld blir hun skummel i dette løpet. Vi streker også for 2 Winnie H. og 6 Safe Coktail som vil være overraskelser i V65 spillet, men de har fartsressurser som duger i dette løpet.
Vår rangering: A: 5 B: 7-4-2-6 C: 8-1-12-10-9-3-11

V65-5, Varmblodshester 2100 meter autostart.
Et herlig løp for varmblodshester står foran oss i V65-5. 7 Thai Cardinal blir den naturlige favoritten, men det skal sies at han har doblet grunnlaget sitt på kort tid nå, og møter betydelig skjerpet motstand i kveld. Vi tror dog han takler grunnlaget sitt og han har selvfølgelig en god sjanse på ny. De to siste prestasjonene til Fast Photo-sønnen har vært femstjerners. Han kommer ut med samme balanse som i seiersløpet sist.

1 Love You Fox er førsteutfordrer. Love You-sønnen er i sitt livs form, og han har vist at han kan løse raskt fra start. Nest sist på Jarlsberg galopperte han vekk en trippelplass i Jarlsberg Grand Prix-kvalifiseringen bak gode Thai Broadway. Han ville notert en 12-tid uten galoppen. Sist fikk han sin velfortjente seier. Vi tror fort Hans Christian Holm sitter tidlig i tet med Wolden-traveren, og da skal favoritten få noe å bryne seg på. Vi står på disse to hestene på det minste forslaget.

På de store forslagene tar vi med ytterligere fem hester. 6 Saevous har hele tiden vist kapasitet, men har galoppert og gjort det vanskelig for seg selv. Sist i debuten for Frode Hamre var det herlig stil på 5-åringen. Han suste til tet og dro jevnt unna i er hardt tempo. S.J.’s Photo-sønnen kom alene til mål på imponerende vis. Gjentar han den prestasjonen i kveld kan han overraske.

12 Grafitti imponerte som en overraskelse for spillerne sist på Bjerke i ny regi. Pine Chip-sønnen avsluttet strålende via vide spor rundt den siste svingen, og han vant til slutt meget enkelt. Skulle det bli tempo på forestillingen ser vi ikke bort fra at han kan ta en ny seier. Vi streker også av for 8 Gardens Fairytale, 10 Justandover L. og 11 Thai Monroe på det største forslaget. Alle kan spurte inn til seier om det skulle bli tempo på løpet.
Vår rangering: A: 7 B: 1-6 C: 12-8-10-11-9-3-5-2-4

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere