RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Espen med kjempegevinst

Foto: Norsk Rikstoto
Sist oppdatert:
Espen spådde store penger i Kalmar lørdag kveld og dro inn over 300 000 kroner.

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Rune Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Espen Edvardsen.

OPPDATERT LØRDAG KVELD:Fantastiske tips av Espen Edvardsen til kveldens V65-omgang på Kalmar. Det mellomste V65-forslaget her på Nettavisen (innl.pris kr 588) og naturligvis det største (innl.pris kr 1440 kroner) suste begge inn med seks rette og ca 25 femmere og betalte begge tilbake ca 30 000 kroner. I tillegg gikk åtte andelslag på Eksperten inn med seks rette og ca 30 000 tilbake også på hvert av dem. Gevinstrapporten fra Norsk Rikstoto søndag morgen viser at våre lesere dro inn 235 288 kroner på hans tips her på Nettavisen og dermed det ca 500 00 kroner tilbake for våre lesere på Espens kupongforslag lørdag kveld.

Søndag er det storstilt jackpotomgang i V64-spillet fra Väggeryd med nesten 1,8 millioner kroner ekstra i sekserpotten. Klikk på denne lenken for å kjøpe andeler i Espens andelslag til Väggeryd søndag.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

Klikk her for å kjøpe andeler i Espens og Rickards andelslag i Eksperten.

Tet fra start til mål?
Ja, det tror vi er scenaoriet for vår V65-banker lørdag kveld. 8 Jeans N.Overalls får vår fulle tillit i en svært krevende V65- omgang på Kalmar. Andover Hall-sønnen er veldig rask fra start, og med offensive Kim Eriksson som kusk ligger det an til en offensiv styring direkte. Han møter samtidig ikke all verdens motstand, og da ligger det i kortene at 7-åringen kan bli sluppet til tet tidlig. 8 Jeans N.Overalls gjør sine desidert beste løp når han kommer seg til tet, og kommer han seg dit skal dette være en solid seiersjanse. Blir han svart opp, blir det mer sjanseartet. I løpet sist på Kalmar stakk han direkte til tet fra spor 1, og holdt siden et jevnt hardt tempo i front. Vi synes hesten holdt farten flott inn til mål som vinner på en 13-tid på en sølete Kalmar bane. Kusk Kim Eriksson har hatt en kanoninnledning på 2013 og har per 26. april allerede vunnet 26 løp og fortsetter det slik vil Kim få sitt desidert beste år som kusk. I fjor vant han 49 løp.

Jeans N. Overalls travet et strålende løp på Jägersro 27/10 i fjor, hvor han kun tapte knepent for en så god hest som Onice Axe. Da fikk han et fint løp i lederygg, men fikk luken for sent så han tapte med minst mulig margin. Vi tror på tidlig tet i kveld og prøver oss på en friskt bankerspill allerede i V65-1. r

Oppdatert lørdag kveld: Jeans N. Overalls var overlegen vinner fra dødens.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere