I Telenorligaen konkurreres det i fem spill: League of Legends, Counter-Strike, Rocket League, Overwatch og Hearthstone.

I sluttspillet på Lillehammer i slutten av mai, vil det bli konkurrert i de tre førstnevnte spillene.

Gjennom våren 2018 har det blitt spilt ligaspill i de nevnte spillene, der de beste lagene sikret seg en plass i det Nettavisen-sendte sluttspillet.

Les også: Nettavisen med storsatsing på e-sport - skal vise sluttspillet i Telenorligaen

Lagene

Fredag 25. mai spilles semifinalene i Counter-Strike. Da spiller demise.no mot Kingpins, mens Entelechy møter Dead on Arrival.

Kampene avgjøres over tre kart, der første lag til to seire går videre til lørdagens finale, som spilles klokka 19.

Les også: Usikker på hvordan en Counter-Strike-kamp spilles?

I League of Legends har semifinalene allerede blitt avholdt på nettet. nDurance Gaming slo ut Fact Revolution, mens Riddle slo ut Bitfix. Riddle og nDurance møtes i finalen lørdag klokka 13.30.

Semifinalene i Rocket League spilles lørdag klokka 10 og 11.30. Da møtes Team Bjønnsk og The Razzle Dazzlers i den første semifinalen, mens Bamble Dreamteam og Nordavind møtes i den andre.

Rocket League-finalen spilles lørdag 17.00. Der avgjøres kampene med best av sju kart.

Alle kampene vises live hos Nettavisen.

Flyttet til Lillehammer

Turneringen foregår på Lillehammer, nærmere bestemt i Maihaugsalen, som har plass til rundt 700 publikummere.

Tidligere har sluttspillet blitt avholdt i Oslo, men foran dette sluttspillet inngikk arrangørene en avtale om å flytte til Lillehammer.

- De har en målsetting om flere e-sportsarrangement i regionen, og kontaktet oss på bakgrunn av dette. Vi legger opp til å kunne arrangere sluttspillet i Maihaugsalen våren 2018, høsten 2018 og våren 2019. Det skaper en helt ny og deilig forutsigbarhet for oss, klubber og publikum, sier grunnlegger av Gamer.no, Tor-Steinar Nastad Tangedal, til Red Bull.

Billetter til arrangementet finnes her.

Størst premiepott i CSGO

Counter-Strike er spillet med den største premiepotten. Der stikker vinnerne av med 35.000 kroner, mens andreplassen sitter igjen med 20.000 kroner. Semifinale-taperne får 7000 kroner.

I League of Legends er det 15.000 kroner til vinnerne, mens andreplassen får 9000 kroner. Fact Revolution og Bitfix, som tapte de to semifinalene, sitter igjen med 3000 kroner.

I Rocket League får vinnerne 12.000 kroner, andreplassen får 7200 kroner, mens lagene som taper semifinalene sitter igjen med 2400 kroner.

Deltakere i på nettbaserte turneringer i regi av Gamer.no må være fylt 14 år. Aldersgrensen for å delta i sluttspillet er 15 år.