RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Estil tror på snuoperasjon

Foto: Daniel Raunig (EPA/Scanpix)
Sist oppdatert:
Frode Estil dro til Gällivare for å vinne favorittøvelsen. Og kom forfrossen hjem til Meråker med en skuffende 11. plass og stor tro på en norsk snuoperasjon i sekken.

- Jeg klarer ikke å finne en rasjonell grunn til at det gikk som det gikk, sier Estil til Trønder Avisa.

Norges kanskje største langrennshåp per dags dato på herresiden nekter å grave seg ned etter skuffelsen i Nord-Sverige.

- Jeg er overbevist om at både jeg og de andre norske løperne vil komme kraftig tilbake. Etter mange år i dette gamet har jeg fått erfare at det kan snu fort, veldig fort. For to år siden ble beste nordmann nummer åtte i Kuusamo, og jeg endte på 15. plass. Et par helger senere ble det norsk dobbelseier, sier Estil videre.

Tyskland virker suverene, og beviste sin styrke med dobbeltseier på lørdagens 15-kilometer og stafettseier søndag. Estil var satt opp på en skøyteetappe i stafetten, men valgte å stå over for å spare lungene.

I februar arrangerer Tyskland VM på hjemmebane, og Norges herrer har dårlig tid.

– Jeg ønsker å prestere jevnt og stabilt godt gjennom hele vinteren, men planlegger selvfølgelig en formtopp i VM, sier Frode Estil.

Han har nå dratt hjem til Meråker for å trene. De fleste andre norske løperne ble igjen i Gällivare for å trene før verdenscupsirkuset fortsetter i Kuusamo kommende helg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere