RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Hesteguiden.com

Et deilig objekt

Nettavisens kontaktnett i Sverige blir stadig bedre og fredag bankerspiller vi en hest som ikke blir favoritt i V4-spillet.

En ny strålende helg står foran oss og fredag vrimler det av godbiter for oss spillere. All den tid det ble lettløst både på Bergen travpark og på Åby torsdag kveld, er det flere jackpotter å glede seg til. Jarlsberg travbane i Vestfold kan friste med NOK 504 437 ekstra i sekserpotten i kveldens V65, mens Kalmar kan friste med hele SEK 1 323 898 ekstra i sekserpotten til sin V64-omgang. Men før den tid skal vi lansere en herlig V4-banker på Romme der det også kan spilles V5 og på Øvrevoll satser Nettavisens meget dyktige galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen mot å prikke fem rette i V5-spillet når Øvrevoll galoppbane har sin sesongfinale fredag ettermiddag.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Og glem ikke at lørdag kan en eventuell alenevinner ta med seg over 28 millioner kroner fra V75-spillet når Leangen travbane er vertskap. Sist gang Leangen arrangerte V75 spilte Nettavisen inn over 800 000 kroner på sine V75-forslag. Og Leangen har vist seg å være en gullbane for nettavisen. Så sent som sist mandag ble det storfangst for Nettavisen i V65-spillet og over 400 000 kroner innkjørt. Nettavisen har allerede lagt ut en rekke andelslag på Eksperten. Klikker du på lenken under går du direkter til Nettavisens V75-meny på Leangen.

Klikk her for å kjøpe andeler på Eksperten til Nettavisens V75-andelslag på Leangen

Innleveringsfrister Romme
V4 kl. 12.20
DD kl. 12.37
V5 kl 13.52

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Som nevnt i innledningen så blir vårt Nettavisens kontaktnett stadig bedre i Sverige. Torsdag kveld fikk jeg en telefon fra en av mange gode kontakter vi har der borte og det var så spennende at jeg umiddelbart måtte sjekke ATG's løpsarkiv. Og etter å ha sjekket denne hestens tre siste starter, var jeg meer enn overbevist. Denne skal vi angripe fredag.

Holder kanonform
Vi skal til V4-3 der 1 Miskos Padus er navnet. 10-åringen til Troels Andersen vant til tretten ganger pengene på Hagmyren tredje sist og var nok litt trøtt i mål da. Men det var 2100 meter. Nest sist gjorde hesten et helsvett løp på Romme. Miskos Padus kan flytte beina fra start, men klarte ikke å få beina foran tethesten inn i den første svingen. Kusk Troels Andersen ville ikke gi seg og smelte til igjen opp mot 500-metersmerket, men så kom galoppen. Trener og kusk Troels Andersen valgte innvendig løp i sisterunden og hesten gikk i mål med krefter spart som fjerde. Sist galopperte hesten som svært sannsynlig vinner i teten ut av den siste svingen.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong

Misser neppe tet
Fredag er det spor en bak startbilen og slik starthurtighet denne har vist i sine to siste starter, så misser neppe Troels Andersen teten her. Sprint er garantert ikke noe minus og kl 09.30 fredag formiddag er hesten nede som et tredjevalg i V4-spillet og da er det ingen vei tilbake, slike fristelser kan vi ikke la løpe fra oss og vi byr på en deilig frisk banker i V4-spillet på Romme i dag i en ellers svært interessant omgang.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere