Gå til sidens hovedinnhold

Et helsvett løp sist

Hyperkapable Lovisa Mykla viste seg fram sist og taper ikke feilfritt på Forus tirsdag.

Sportspills meny tirsdag:
V65 Axevalla: Espen på nytt svenskeraid

Lunsjtrav Bjerke: Vi var ringside

Oddstips 1: Godset viser klasse

Oddstips 2: VIF mener alvor

Det har vært en strålende tipsuke for Nettavisen/Sportspill og Espen Edvardsen i særdeleshet. Forrige mandag spilte Espen Edvardsens tips til V4-løpene på Åby og V65-løpene på Bollnäs inn over 400.000 kroner. Påskeaften ble det eventyrlig treff for travekspert Espen Edvardsens to systemspill under V75-løpene på Klosterskogen der begge betalte tilbake ca 127 000 kroner og totalt ble det over 300 000 innspilt lørdag.

Mandag var han på ferde igjen. Hele tolv av hans andelslag til V64-løpene i Halmstad suste inn med seks rette. Hvert andelslag betalte tilbake mellom 26 000 kroner og 35 000 kroner og andelene kostet 100 kr (to av disse gikk inn), 200 kroner (fem av disse gikk inn), 500 kroner (fire av disse gikk inn) og 1000 kr (kun et var satt opp med slik pris).

Innleveringsfrister Forus
V5A kl 18.30
V5B kl 19.40
DD kl. 20.40

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

Tirsdag er det både V4 fra Bergsåker og V65 fra Axevalla i Sverige, samt lunsjtrav fra Bjerke og dobbel V5 fra Forus her hjemme, så det er rikelig med vinnersjanser.

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

På Forus skal det kjøres dobbel V5 tirsdag kveld og bankeren finner vi i V5-5A/V5-2B. 3 Lovisa Mykla gjorde et helsvett seiersløp på Forus sist tirsdag og fikk endelig vist litt av hva som bor henne. Fra spor tolv bak bilen klemte Øystein Tjomsland til via tredjespor og satt i tet etter 600/700 meter. Fortsatte ufortrødent videre og kom alene til mål. Det var en rå prestasjon. Hoppa har galoppert bort mye penger i karrieren, men har startet ni ganger bak første rekke bak startbilen. Sju ganger har hun travet feilfritt og de to gangene hun har galoppert bak første rekke, har det vært på vanskelige Klosterskogen. Fungerte fint i travet sist og har et gaveløp på papiret i kveld. Vi spekulere ikke og bankerspiller i både V5A og V5B-spillet.
Rangering V5-5A/V5-2B: A: 3 B: 4-9-6 C: 5-11-10-2-1-7-8-12

NB. Klikk på dropmenyen i spillboksen under for å velge ønsket beløp på ekspertkupong!

HTML EMBED

V5-1A - Kaldblodshester. 2040 meter voltestart.
Vi har et svært interessant objekt i dette løpet. 1 Åspe Viktor har varslet storform en stund nå og står nydelig til på strek i kveld. Gjestekusk Geir Mikkelsen skal ha flotte muligheter til å forsvare sitt innerspor og da tror vi ikke denne blir lett å ta ned og vi må sette hesten først her.

6 Doktor Jaros måtte strekke våpen for en gnistrende opplagt Moe Svarten i et V75-løp på Sørlandet nest sist, men falt med æren i behold. Sist var Doktor Jaros under pari, men normalt er hesten en klar seierskandidat her. 10 Spydermann Ø.K. hadde nok vunnet i Bergen på torsdag, uten oppløpsgaloppen. Møter skjerpet motstand i kveld og har ikke tid til disse tullegaloppene fra lengste tillegg.

7 Nes Odin hadde en totalt mislykket femårssesong, men på gamle meritter duger han naturligvis og stallhestene til Ove Kenneth Karlsen er i form for tiden. Fire hester gjør normalt opp om seieren her, men 8 Komnes Judo er muligens farlig å utelate, selv om vi er litt skeptiske til formen på denne nå.
Rangering V5-1A: A: 1 B: 6-10-7 C: 8-9-2-5 D: 3-4

HTML EMBED

V5-2A - Varmblodshester. 2040 meter voltestart.
Til tross for tretten startende hester fra to distanser, er det stort skille på hestene her i V5-2A. Klar favoritt må 10 Herecomesthesun bli. Vi har ved flere tilfeller uttrykt vår begeistring for denne fireåringen og sist tirsdag gjorde han et nytt toppløp etter startgalopp. Det er fortsatt stor galoppfare, men denne duger også på lørdagene.

9 Andover The Prenup ble hardt betrodd i norgesdebuten på Sørlandet for en drøy uke siden, men sto igjen i starten og brøt direkte. Voltestart også i kveld, men uansett en klar vinnerkandidat. 12 Inchgower Level er i motsetning til vår favorittduo noenlunde travsikker, men har kanskje ikke den samme kapasiteten.

Det har nok ikke 13 Little Fin K. heller, men hesten er form og Tengsareid opp som kusk i kveld er spennende nok. 7 Intact O. burde vunnet sist og er den siste vi ser med vinnersjanse i et ujevnt felt.
Rangering V5-2A: A: 10 B: 9-12-13 C: 6-8-3-4-2-11 D: 2-7-5

V5-3A - Kaldblodshester. 2040 meter voltestart.
Tirsdagens spillenøtt og her er det vrient. 7 Solberg Jela dukker opp i regi Øystein Tjomsland og da er det på med alle varsellampene. Fireårshoppa viste fine tendenser i fjor og kan være en klink vinner direkte i Tjomsland-regi. Har vært veldig usikker tidligere, så vi må nesten se hoppa i løp før vi setter hele budsjettet på henne.

Kapable 10 Pågangsmot kommer tilbake etter drøye tre måneders pause. Viste flott fart ved en rekke anledninger i fjor, men også svært mye galopp. 13 Voje Sara blir ikke mye betrodd i kveld, men det veldig fine fartsressurser i Bjaanes-hoppa. 5 Røste Henrik er ikke spesielt glad i å vinne, men formen er fortsatt fin og fireåringen er travsikker i motsetning til de forannevnte.

11 Ulljerven er under utvikling og 6 Vestpol Drage var god i seiersløpet nest sist. Strekhestene har vi mindre tro på i et ellers flott spilleløp.
Rangering V5-3A: A: 7 B: 10-13-5-11-6 C: 3-12-14-2-9-8-4-15-2

V5-4A/V5-1B - Kaldblodshester. Hoppeløp. 2040 meter voltestart.
Vi byr på et nytt svært spennende drag her i dette hoppeløpet der 12 Sylv Spika blir stor favoritt. 11 Lykkje Kristin varmet strålende forut for V75-løpet på Bjerke 23. mars. Djøseland-traveren satt langt bak underveis, men leverte en strålende sisterunde og hadde bortsett fra vinneren Ulsrud Tea, klart størst fart over mål. Hoppa skal spilles i kveld.

12 Sylv Spika slo riktignok Lykkje Kristin i det samme løpet og også da stod Gudmestad-hoppa 20 meter bak. Hoppa har holdt knallform i en evighet og kan selvsagt vinne dette. 4 Førlands Blesa fikk drømmeløpet i Bergen sist og vant greit, men hadde neppe svart ut 1 Sergodtut om denne ikke hadde galoppert i kampens hete. Begge kan vinne om favorittduoen fra tillegg får trafikktrøbbel underveis.

Det er vanskelig å få øye på andre vinnerkandidater, men 2 Oda Mai varslet fremgang sist og kan være et supersjokk fra en flott utgangsposisjon på strek.
Rangering V5-4A/V5-1B: A: 11 B: 12-1-4 C: 2-9-5-6-7 D: 10-3-8

V5-3B - Kaldblodshester. 2040 meter autostart.
Det kan bli en fin kveld for Kjetil Djøseland i kveld og for tredje gang setter vi ham først her i V5-3B, nå med årsdebuterende 3 Kleppe Slauren. Sundbo Kaktus-sønnen hadde en flott treårssesong, selv om han galopperte vekk mye penger. I likhet med fleste andre av Kjetil Djøselands stallhester, så er det både fart og feil. Møter billig motstan i kveld og vinner trolig dette feilfritt.

Ved siden av 1 Tormod ser vi ellers ingen helt sjanseløse hester i dette lille feltet som kun teller sju deltagere. 7 Alm Tarita har vi vel også litt vondt for å se vinne, men resten kan vinne på en god dag og det blir spesielt spennende å se hva Svein Ove Wassberg kan få ut av 4 Våler Odin.
Rangering V5-3B: A: 3 B: 6-4-5-2 C: 7 D: 1

V5-4B/DD-1 - Varmblodshester. 2040 meter autostart.
To hester i bakspor i dette løpet og vi setter dem først på ranken i et skummelt løp. 9 Safir hadde vi litt feeling for i årsdebuten for en måned siden, men vallaken ville ikke by seg til i det hele tatt. Vant et V75-løp på Sørlandeti fjor sommer mot knalltøff motstand og basert på den prestasjonen skal hesten være favoritt her, men bakspor trekker litt ned for den tetglade sjuåringen.

Pål Buer gjør det bra, men akkurat med 10 Shanti's Lorentz K. har han vært lite heldig med styrningene sine. Har jo nesten et gaveløp på papiret, men trives best når han er med der fremme direkte. 4 Grey Man holdt flott til 4. plass i grunndivisjonsfinalen på Bjerke forrige helg, men mangler kanskje det lille ekstra på absolutt toppform.

7 Luigi liker seg best på sprint, men er vant til hardere motstand enn dette. 5 Okapi Garbo varslet vi for sist, men da fikk hesten maks. 500 meter kortere distanse i kveld, vi slipper ikke denne enda.
Rangering V5-4B/DD-1: A: 9 B: 10-4-7 C: 5-6-8-2-3-1

V5-5B/DD-2 - Varmblodshester. 2550 meter voltestart.
Ingen tvil om at 13 Pay Me S.H. er den beste hesten i V5-5B, men bakspor på tillegg er ikke noe gull for hesten til Mikkelsen som stadig opptrer ujevnt i løpsbanen. Innfridde svært lett som vår V5-banker i Bergen sist, men i kveld spekulerer vi litt.

Svært spennende i ny regi er 4 Independent O. Åsbjørn Tengsareid har trolig siktet innstilt på teten her og da kan hesten bli vond å fange. En av dem som kan gjøre er det fireårige 2 Opale Va Bene. Holdt farten flott til andreplass bak gode Hannah Banker i årsdebuten og kommer til å få et fint løp i kveld.

Mer usikker er vi på formen til 7 Dickie Dick Dickens som vi ga klart avslag på sist tirsdag, men på gardering er han aktuell. 5 General Liberty spurtet som en vind nedover oppløpet på Bergen travpark torsdag og kan være et realt sjokk for de som jakter dypt. Vi tror klart mest på tre hester i V5-5B.
Rangering V5-5B/DD-2: A: 13 B: 4-2 C: 7-5-8-3-10-6-9 D: 12-1-11