RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Et hopp fra Arctic Challenge

Sist oppdatert:
16 år gamle Fredrik Austbø fra Stavanger falt i sitt siste hopp i sveitsiske Leysin og mistet billetten til The Arctic Challenge i Tromsø senere i år.

Fredrik Austbø vant både semifinalen og finalen i slopestyle foran resten av stjernene som deltok i Ticket To Ride-konkurransen i Sveitsiske Leysin søndag. Men da det hele skulle avgjøres i superfinalen falt Austbø i sitt siste hopp og endte på fjerdeplass.

Fallet kostet ham billetten til The Arctic Challenge i Tromsø. Den gikk i stedet til sveitsiske Markus Keller som vant konkurransen.

Fornøyd tross fall
Men Austbø, som er inne i sin første sesong som senior, henger ikke med hodet av den grunn.

- Det var kjempekult å kjøre. Løypa var veldig bra og nivået på kjøringen var sinnssyk, sier 16-åringen i en pressemelding..

Sterk debutsesong
Unggutten har kjørt godt i alle Ticket To Ride-rennene så langt i sesongen og har hevdet seg mot noen av de beste kjørerne i verden. I den prestisjetunge konkurransen Vail Sessions i USA tok han en sterk niendeplass.

Austbø har fremdeles en mulighet til å kvalifiserer seg til The Arctic Challenge, som er Terje Haakonsens hjertebarn, under i Billabong World Pro Junior i Les 2 Alps i Frankrike i begynnelsen av mars.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere