Gå til sidens hovedinnhold

Et kortvarig håp

Det holdt ikke helt for Andreas Høivold i UK Poker Tour. Dette er hans blogg fra dag to.

Walsall, 28. februar 2009

I dag startet dag 2 av GUKPT leg 2 i Walsall. Fra dag 1A var i 26 spillere og fra dag 1B hele 55 spillere, totalt 81 stykker. 301 startet turneringen, så det var ganske stort frafall allerede.

Jeg endte sist på listen over dem som var med fra dag 1A med mine 15525. Fra dag 1B var det 8 med mindre chips enn meg, men det har egentlig veldig lite å si. Hvor mye chips de andre har er ikke viktig før man nærmer seg premiene. Det som er viktigere er hvor mye chips man har i forhold til blindene.

Blindene i dag startet på 600/1200 med 100 i ante. Med mine 15600 (chipsene her blir rundet opp til nærmeste 100 etter dag 1) var derfor ikke mye å skryte av. Jeg måtte jobbe!

Første potten jeg spilte var i min storeblind. Det var kast rundt til knappen som gikk til 2700. Jeg hadde K-10 og kunne ikke kaste. Så jeg gikk all-in. Her blir jeg slått av mange hender, men med så lite chips så kan jeg ikke kaste denne hånden når noen høyner på knappen. Han tenkte ikke lenge før han kastet. Bra start for meg.

Jeg vant et par småpotter til før jeg igjen ikke fikk noe et par runder. Jeg spilte på 13200 da Michael Greco i midtposisjon gikk til 3600. Jeg, i storeblind, hadde A-K og hadde selvsagt ikke mye valg. All-in var mine ord, og Michael Greco tenkte en stund før han synte og viste opp 9-9. Flopp med A og ingen mirakelnier til Greco. Og jeg spilte på 27000. Dette var starten jeg ville ha.

Jeg vant en del mindre potter etter dette og ting så veldig bra ut. Jeg spilte på 30600 når en spiller i midtposisjon, som hadde vært veldig aktiv, gikk til 4100. Igjen så jeg ned på AK. Når var valgene litt vanskeligere. Jeg hadde nok chips til å gå til rundt 11000, men kast etter denne høyningen var uansett ikke mulig. Dessuten er AK slitsomt å spille etter flopp hvis en ikke treffer noe. Så jeg gikk all-in igjen. Alan Trueick satt to seter etter meg og tenkte veldig lenge. Etter to-tre minutter så gikk han all-in over meg igjen. Han hadde bare 2-3 tusen mer enn meg så han satset hele sin turnering her. Han som høynet opprinnelig kastet åttere fort, naturlig nok. Trueick viste opp JJ.

Konge i floppen så bra ut, men ble etterfulgt av en knekt og seks. Det så bra ut, men i altfor kort tid! Dame på turn ga meg litt håp, men nier på river sendte meg ut av turneringen.

Potten på 68000 holdt på å gå min vei. Snittet var nå drøye 40000, så jeg hadde ligget fantastisk godt an. Men denne gikk det bare ikke. Trøsten er at jeg følte at jeg spilte helt riktig. Ingen stor trøst, men dog...

Det ble altså en kort blogg da jeg røyk på dagens første level. Ikke mye å gjøre med det.

Jeg hadde faktisk troen på et nytt finalebord, men det skjedde dessverre ikke denne gangen.

ANDREAS

Reklame

Her kan du levere Eurojackpot