Gå til sidens hovedinnhold

Et liv etter Henning

Lyn lar seg ikke knekke av at treneren går. Lyn har allerede startet prosessen med å finne Hennings arvtaker. Vi er på et tidlig stadium i prosessen, men den er i gang, sier Torgeir Bjarmann.

Torgeir Bjarmann sier til lyn.no at han ser lyst på fremtiden, og mener fundamentet som Henning har vært med på å bygge opp er årsaken til dette. Nå er prosessen med å finne en erstatter i gang.

En attraktiv jobb

Det er viktig for klubben at vi finner en trener som kan videreføre det fundamentet som har blitt lagt de siste årene. Vi spiller attraktiv fotball, har et fantastisk samarbeid med NTG, og har mange gode spillere, så jobben er helt sikkert attraktiv for mange, mener Bjarmann, og får støtte av Henning Berg.

Det må være en av de mest attraktive trenerjobbene i Norge, sier Henning Berg.

Bjarmann synes det var synd at Henning valgte Lillestrøm og ikke Lyn, men respekterer at han nå vurderer en ny utfordring.

Ut sesongen

Sånn er fotballen, trenere kommer og går, og Henning har gjort en glimrende jobb for oss siden han kom til klubben i 2005. Han har bidratt til å legge et solid fundament i denne klubben, og jeg er på ingen måte bekymret for fremtiden. At han nå har valgt LSK fra 2009 er en avgjørelse vi må respektere, og nå må vi tenke fremover. Henning vil lede laget ut sesongen, og han vil ha 100% fokus på Lyn, og ingenting annet i kontraktstiden, sier Bjarmann før han legger til overfor klubbens hjemmeside at:

Det finnes et liv etter Henning Berg også.

Reklame

Enormt salg på alt du trenger til løping