Et magisk minutt hjalp Vålerenga

Foto: Morten Holm/Scanpix

JORDAL (TV 2 Nettavisen): Vålerenga har matchball i semifinalen mot Sparta etter tirsdagens 2-1-seier. 37 magiske sekunder holdt til seier.

09.03.04 21:51

VIF-SPARTA 2-1: Sparta gjentok bedriften fra det forrige møtet på Jordal, og ledet 1-0 etter første periode. 29,56 minutter inn i kampen utlignet Anders Fredriksen til 1-1, 37 sekunder senere var Petter Syversen sist på pucken i kveldens vakreste angrep - 2-1.

- Det var deilig å dra i land den seieren her. Det er det eneste som betyr noe, at vi vant. Det var mye feilpasninger. Det eneste vi kan være fornøyde med, er innsatsen, sier Øystein Olsen til TV 2 Nettavisen.

33-åringen slo pasningen til Syversens seiersmål.

Men den mest underholdende spilleren på isen, spilte for Sparta. 23 år gamle Jonas Solberg Andersen er alene verdt et sesongkort.

Spartas nummer 21 gav bortelaget ledelsen da han banket pucken i mål med en herlig volley 5,46 inn i første periode, mens Lars Erik Lund satt utvist.

Midtveis i matchen kjørte han soloshow. Andersen mottok pucken på blålinja, spilte den til høyre for backen, gikk selv til venstre, dro seg inn foran mål forbi keeper og satte pucken tilbake under Tommy Lund og i stolpen.

Andersen hadde også sjansen da han stod alen foran mål drøyt fire minutter inn i siste periode, men denn gangen skjøt han over.

- Det var et liten glipp der i et minutt som ødela for oss, og vi satte heller ikke sjansene våre. Det må man gjøre mot Vålerenga. Men jeg tror vi har en god sjanse på torsdag, spesielt dersim vi går ut med den samme innstillingen som vi hadde på lørdag, sier Jonas Solberg Andersen til TV 2 Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag