Gå til sidens hovedinnhold

Et såret villdyr

Etter to knepne tap i serieåpningen møtte Tromsdalen på Bislett for å revansjere seg kraftig. Forhåndsfavoritten i avdelinga ville mest i duellene, var aggressive og fast bestemt på å sette det unge Skeid-laget på plass.

Tross et fantastisk raid og et skudd på innsiden av stanga, så klarte de det ikke. Det ble ett poeng til Skeid, slettes ikke helt ufortjent. Selv om finspillet fra Fram-kampen var mindre synlig, så er det ingen grunn til å henge med hodet etter 0-0 mot seriefavoritten.

I perioder viste Skeid det vi så fra Fram-kampen, med gode kombinasjoner, hodestyrke og hurtige kontringer. Men besluttsomheten i angrepsspillet var ikke den samme, og istedenfor å gå rett på kassa ble det litt nervøst. Bakover var det derimot besluttsomhet og innsatsstyrke, og det er absolutt noe å ta med seg videre.

Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen: Dette Skeid-laget trenger litt tid på seg, men jo mer det modnes, jo mer unikt og elegant vil det bli.

Nå venter en tøff cupkamp borte mot Valdres, som kommer til å kjøre på med full styrke på hjemmebane. På den måten kom Tromsdalen-kampen på riktig tidspunkt. Nå vet Skeid-gutta hvilken kampvilje som kreves. Det blir en slåsskamp – så her gjelder det bare å være forberedt.

Tar vi skalpen til Valdres, kan gutta igjen finne fram finspillet i lokaloppgjøret mot VIF 2 den 9. mai i Valhall. Det blir to spillende lag der Skeid-gutta skal vise i hvilken leir det er mest talent.

Selv er jeg ikke i tvil. Vi er tross alt Ekte Oslo.

Storoksen

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen