RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Et skikkelig svett spill

«Wii Sports» er ikke spillet for sofagriser.

(Spillmagasinet): Dersom du handler deg en Nintendo Wii følger det med en pakke på fem spill, kalt «Wii Sports». Her kan du klaske tennis, spille golf, bowle, bokse eller prøve deg på en «home run» i baseball-spillet.

Få oversikten:Slik er spillene til Wii.

Opp og hopp

Det som skiller sportsspill på Nintendo Wii fra andre konsoller er de bevegelsesfølsomme kontrollerne.

Her er det ikke snakk om å sitte rolig i sofakroken. Spiller du tennis, så spiller du faktisk tennis. Opp og stå, frem med kontrolleren og slå, skru, ta en backhand, lobb og lur motstanderen din.

Sensorene er imponerende følsomme, spesielt i nettopp tennisspillet. Her ble jeg lett slått av en venn som spiller tennis, triksens han bruker på banen fungerte like godt i spillet.

Mangler litt

De fem spillene i bakken vil gi valuta for for pengene for deg som ønsker enkle og lettfattelige sportspill. Det er absolutt ingen sak å kontrollere spillene. Det tar mindre enn to minutter fra du prøver det første gangen til du har fått teken på det.

Når det er sagt, mangler spillet litt. Det er tydelig i boksespillet at slagene ikke er slik du slår dem, men en animasjon som ligner på den bevegelse du gjorde.

Vi opplevde ofte at slag gikk rett frem uansett hvor mye vi prøvde å slå til siden. Spillene er også mer tidtrøyte og ren underholdning enn dyptgående sportstitler, så du som digger «Tiger Woods»-spillene finner ikke en erstatter her.

Jo flere vi er sammen...

Likevel - spillet kommer virkelig til sin rett når en spiller to eller flere sammen. Da har spillet en enorm underholdningsverdi.

Dersom du ikke er redd for å lukte litt svette på byen, har du her ditt nye partyspill.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere