RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Et steg nærmere gull for Hansen

Sist oppdatert:
Brynäs og Mads Hansen seiret også i den andre finalekampen.

BRYNÄS - SKELLEFTEÅ 3-2 e.f.

Mads Hansen kommer stadig nærmere toppen av svensk ishockey i det som trolig er hans siste sesong som Brynäs-spiller.

Den tidligere Storhamar- og Vålerenga-senteren ytret i vinter et ønske om å kanskje flytte hjemover etter endt sesong i Sverige.

Sesongen i Sverige viste seg å bli så lang som den kunne bli. Brynäs har tatt seg helt til sluttspillfinale om SM-gullet mot Skellefteå.

Finaleserien har startet på perfekt vis for Hansen og lagkameratene. I første kamp på bortebane seiret Brynäs med 6-3 til tross for å ha vært klart underlegne på skuddstatistikken.

Heller ikke i torsdagens kamp var det Gävle-klubben som skjøt mest mot mål, men likevel holdt det igjen til seier. For øvrig Brynäs sjette strake triumf i SM-sluttspillet.

Se kampfakta fra den andre SM-finalen her

Jörgen Sundquist og Daniel Widing sendte vertene foran én gang hver i ordinær tid. Skellefteås Niclas Burström og Pierre-Eduard Bellemare utlignet til både 1-1 og 2-2.

Bare et par minutter inn i spilleforlengelsen ordnet Martin Johansson 3-2 for Brynäs. Dermed leder laget 2-0 i kamper i finaleserien som spilles best-av-sju.

Mads Hansen markerte seg med lite annet enn at han fikk to av Brynäs tre tominuttere. Heldigvis for nordmannen ble ingen av overtallsspillene avgjørende for kamputfallet.

Alle målene kom mens lagene hadde like mange spillere på isen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere