- Jeg har ingenting med det å gjøre. Denne mannen (Michael Rasmussen) har ikke endret seg med årene. Det svinet er først og fremst ute etter penger. Det er skrekkelig, raser den tidligere Rabobank-sjefen, Erik Breukink, overfor avisen Volksrant ifølge ekstrabladet.dk.

Rasmussen og Rabobank har fremdeles en rettstvist gående. Torsdag inntok dansken vitneboksen i Arnhem.

Dansken har saksøkt laget for 42 millioner kroner etter at han ble kastet ut av Tour de France, og senere avskjediget av laget.

- Har aldri snakket om blodposer
Nylig innrømmet Rasmussen å ha dopet seg gjennom 12 år av hans karriere, men hans hovedmoment er at Rabobank visste hva han holdt på med.

I retten fortalte han blant annet at Rabobank hadde oppbevart det ulovlige stoffet Dynepo i lagbussen, og at de skal ha oppfordret rytterne om å droppe EPO til fordel for blodoverføringer, fordi det var vanskeligere å bli avslørt da.

Det er blant annet dette som for Breukink til å reagere.

- Jeg har aldri snakket med ham om blodposer. Jeg har kun sagt at han skal holde seg til reglene, slik jeg også gjorde med de andre rytterne.

- Alle tror på ham fordi han tilstått eget dopingbruk, men han bare lyver, sier Breukink.

Mensjov: - Ingen kommentar
Nederlandsk sykkelsport fikk seg et nytt sjokk denne uka, da Michael Boogerd ble tvunget til å innrømme eget dopingbruk i laget. Rasmussen impliserte også Denis Mensjov da han inntok vitneboksen i Arnhem.

- Michael Boogerd, Denis Mensjov og jeg reiste ned til Wien for å få en blodoverføring, forklarte danske Michael Rasmussen i et rettsmøtet i Arnhem.

Mensjov har ikke ønsket å kommentere beskyldningene fra hans tidligere lagkamerat.

- Jeg har ingenting å si om dette. Sykkelsporten er mye renere nå, og forhåpentligvis fortsetter det slik, uttalte han til De Telegraaf.