RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ett dårlig hull kostet ham 80.000 kroner

Foto: Andrew Redington (Getty Images)
Espen Kofstad var svært nære en strålende plassering på europatouren.

Espen Kofstad (26) var på vei mot en glimrende plassering på europatouren i Nederland, men mistet mange plasser etter en elendig avslutning.

Den norske golfproffen fikk sin beste plassering på europatouren siden april, men en dobbeltbogey på det siste hullet kostet mange plasser og rundt 80.000 kroner.

Det var penger tapt som ville vært uhyre viktige i kampen om å beholde plassen på europatouren.

Kofstad hadde tre birdier og resten par da han slo ut på det siste hullet, men seks slag betydde at han falt fra 11.-plass til 22.-plass.

Totalt var 26-åringen tre under par.

Han er garantert å få spille fem turneringer denne høsten og er avhengig av å tjene rundt 800.000 kroner for å redde plassen på europatouren.

I toppen endte nederlandske Joost Luiten og spanske Miguel Angel Jiménez likt etter 72 hull på 12 under par. Dermed måtte de to ut i omspill, og der vant Luiten på det første ekstrahullet. Han er bare den andre nederlenderen som vinner turneringen på hjemmebane. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere