RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Ole Jonny Hansen/Mediehuset Nettavisen

Ett mål unna Mesterligaen

Dommeren ødela for Halsums håndballherrer.

Haslum hadde håpet å kvalifisere seg til Mesterligaen i håndball for første gang denne sesongen, og var ekstremt nære å kvalifisere seg for gruppespillet søndag.

Den norske klubben slo islandske Hafnarfjardar 36-29 lørdag, og gikk med det videre til den avgjørende kampen mot makedonske Metalurg.

Ved pause lå Haslum, men landslagsspiler Erlend Mamelund, under med fem mål, men den norske seriemesteren kom sterkt tilbake.

Midtveis i den andre omgangen skilte kun ett mål.

Derfra og inn var kampen meget jevnt, og med 30 sekunder igjen å spille, var stillingen 28-28. Metalurg scoret like etter en timeout, og Haslum klarte ikke å svare i sluttsekundene.

Dermed endte mesterligadrømmen med et bittert ettmålstap for den norske håndballklubben.

- Vi var veldig nær. Vi ledet da det var fire-fem minutter igjen, og så var vi litt udyktige og hadde litt uflaks. Vi var uheldige med dommerne mot slutten, og føler oss snytt, sier Haslum-trener Tom Eirik Skarpsno til TV 2 Sporten.

Skarpsno var ekstremt misfornøyd med den franske dommerduoen.

- Det var mange situasjoner som gikk mot oss på slutten, og de fikk overfalle oss uten at de fikk konsekvenser. Jeg følte de var litt partiske. Det er ikke ofte jeg sier det, men jeg føler dommerne var direkte medvirkende til at vi tapte kampen, sier han.

Søndag sesongåpnet for øvrig også Postenligaen for damer. Regjerende seriemester Larvik var som ventet overlegen mot Sola, og vant til slutt 37-19. De øvrige kampene endte som følger:

Vipers Kristiansand - Flint Tønsberg 19-18
Tertnes - Levanger 28-22
Fredrikstad Stabæk 22-25
Njård - Byåsen 18-13
Gjøvik - Storhamar 21-35

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere