*Nettavisen* Sport.

Ett minutts stillhet for innebandyspilleren som mistet livet

Innebandy-Norge er i sorg etter at de mottok budskapet om at Gjelleråsen-spilleren Tobias Wendelstig er død.

Innebandy-Norge er i sorg etter at de mottok budskapet om at Gjelleråsen-spilleren Tobias Wendelstig er død.

Innebandy-Norge sørger.

11.11.15 12:51

Gjelleråsens spillere har hatt en svært vanskelig uke etter dødsfallet til innebandyspiller Tobias Wendelstig (34). Torsdag spiller laget sin første kamp siden lagkameratens tragiske bortgang.

Svenske Wendelstig døde søndag, litt over en uke etter at han falt livløs om under Gjelleråsens kamp mot Greåker.

– Mandag hadde vi et veldig fint og beveget møte med samboeren og broren der vi gikk gjennom alt som er skjedd. Samme kveld spilte rekruttlaget vårt kamp, og den ble gjennomført i Tobias' ånd, sier klubbens sportssjef Thor Dag Falkeid til NTB.

Torsdag spiller A-laget mot Nor 92, deres første kamp siden dødsfallet. Da vil Wendelstig minnes med ett minutts stillhet. Det skal også skje i samtlige kamper eliteserien den kommende runden, og Norges Bandyforbund opplyser på sin nettside at flere klubber har bedt om tillatelse til å bære sørgebånd.

– Utover det planlegger vi også å ha en minnestund i løpet av kort tid, sier Falkeid.

Han forteller at lagets spillere har det tøft etter at lagkameraten døde. A-laget har en snittalder på 20 år, og mange av spillerne har hatt Wendelstig som trener på G19-laget.

– De er i sjokktilstand og tar dette veldig tungt. De er tomme og sliter med psyken. Mange av dem har ikke vært utfor noe sånt før, og at flere hadde hatt ham som trener gjør det verre, sier sportssjefen. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.