Gå til sidens hovedinnhold

Ett poeng er nok for Manchester City

Manchester City trenger ett poeng for å overta serieledelsen igjen søndag, men vi er ikke sikre på at de klarer det. Sjekk våre tippetips søndag.

Oddstips søndag:Malaga for alle penga

Søndagens tippekupong består av kamper fra sju forskjellige ligaer. Dessverre er kamp nummer fem Bologna - Juventus avlyst og blir trukket. Kamp 10 mellom Lille og Bordeaux blir også trukket, da kampstart på denne kampen er fremskyndet til kl 15. Innleveringsfristen på søndagens tippekupong er for øvrig kl 16.55. Bonuspotten er kommet opp i ca 950 000 kroner og utbetales som kjent kun ved full tid.

OBS! Nå kan alle spille uten kortleser

1. Aston Villa - Manchester United
Vi er fortsatt mange som er av den oppfatning at Aston Villa har et bra mannskap, ihvertfall på papiret. Men manager Alex McLeish har ikke fått dreis på Villa etter sin overgang fra Birmingham og etter søndagens bortetap mot Newcastle er Villa nede på en svært skuffende 13. plass med sine 28 poeng. Dog er det kun fem poeng opp til Sunderland på åttendeplass. Formen er høyst middels med 1-2-2 på de fem siste seriekampene. Hjemme på Villa Park har Villa svake 3-4-5.

Manchester City slo umiddelbart tilbake etter 0-1 tapet borte for Everton og tok en komfortabel 3-0 seier hjemme mot Fulham. All den tid United måtte nøye seg med ett poeng borte mot Chelsea, er City to poeng foran United på tabellen. Dog etter seieren hjemme mot Liverpool lørdag, er nå United ett poeng foran før ettermiddagens kamp. City har ikke levert varene på bortebane den siste tiden. Svake 1-2-3 på de seks siste bortekampene, lukter det ikke seriegull av. Fraværet av midtbaneanker Yaya Toure har vært stort. Han er fortsatt opptatt med Afrikamesterskapet, det samme er broder Kolo Toure, mens Mario Balotelli fremdeles soner karantene.

Det står faktisk 2-2-0 på de fire siste tilsvarende i favør Aston Villa. Til tross for at Aston Villa ikke har innfridd denne sesongen, har det vært såpass mye rusk for City på bortebane denne sesongen, at vi ikke utelukker Villa-poeng, heller ikke alle tre. HUB.

2. Real Madrid - Levante
Seks strake ligaseire for Real Madrid nå og avstanden til Barcelona er fortsatt sju poeng. Det sprudler vel ikke like mye av Real nå, som det gjorde i perioden frem mot jul, men Jose Mourinhos gutter gjør jobben sin. Hjemme på Santiago Bernabeu stadion er ni kamper vunnet (med tildels klare sifre), mens Barcelona som kjent tok alle poengene. Ángel Di María, Marcelo, Hamit Altintop og Lassana Diarra er ute, mens Ricardo Carvalho og Sami Khedira er med igjen siden sist

Levante har som ventet fått det betydelig tyngre etterhvert, men holder fortsatt fjerdeplassen på tabellen. Nå er imidlertid Espanyol på femteplass kommet a poeng, og det vil være svært overraskende om Levante holder utover våren. Levante vant det omvendte oppgjøret 1-0, det hjelper neppe søndag. Barkero og Juanlu er fortsatt ute med skade, Xavi Torres er suspendert, mens Keylor Navas og Vicente Iborra er tilbake siden sist

Her finner ikke undertegnede argumenter for annet enn hjemmeseier. H.

3. Villarreal - Granada
To lag som begge fikk en opptur sist helg. Villarreal (som var vårt langskudd på Langoddsen søndag) tok en sterk borteseier mot formkatastrofen Sevilla og kom seg dermed over streken. Med 23 poeng er det kun ett poeng ned til Racing Santander under streken. Med 2-2-1 på de fem siste seriekampene har det vært klar fremgang den siste tiden. 4-5-1 er tallene hjemme på El Madrigal. Nilmar er endelig tilbake i troppen etter sitt skadefravær. Også Marco Ruben og Mario Gaspar er tilbake siden forige kamp, men på den andre siden er Bruno Soriano og Gonzalo suspendert. Spissen Guiseppe Rossi er fortatt skadet.

Granada tok en sterk og fortjent hjemmeseier mot Malaga mandag kveld (til flott odds) og er nummer 14 på tabellen. Det er likevel ikke mer enn tre poeng ned til Racing Santander (som ligger tredje sist). Etter tre strake tap er de to siste vunnet og nyopprykkede Granada skal ha en fair sjanse til å berge plassen. Bortetallene viser 3-0-7. Hassan Yebda er suspendert, Roberto Fernández er skadet, mens Alex Geijo og Pape Diakhaté er tilbake siden sist

Meget hjemmesterke Villarreal taper neppe denne kampen, men har spilt mye uavgjort på eget gress. HU.

4. Valencia - Sporting Gijon
Vi trodde Valencia ville tape bortekampen mot Atletico Madrid sent søndag kveld, men Valencia stod imot og fikk med seg ett sterkt bortepoeng. Ligger på tredjeplass, med fem poeng ned til Levante på fjerdeplass. Litt sviktende form i det siste med 1-4-1 på de siste seks seriekampene, fire av de fem siste er endt uavgjort. 6-2-2 er tallene hjemme i Valencia. Sofiane Feghouli og Mehmet Topal er tilbake i troppen siden forrige serierunde, mens Roberto Soldado er klar igjen etter at feber satte han ut av spill i midtukens cupkamp mot Barcelona. Canales, Maduro, Parejo, Bruno, Pablo og Ricardo Costa er fortsatt ute

Sporting Gijon ledet i det lengste hjemme mot Osasuna i formiddagskampen i La Liga sist søndag, men Lekic utlignet for Osasuna når snaue kvarteret gjenstod. To tapte poeng for Gijon der altså og det kan bli dyrebart. Ligger nest sist med sine 19 poeng, det er fire poeng opp til Villarreal over streken. 1-1-4 på de seks siste seriekampene. Borte står Gijon med 2-1-7. Damián Suárez, Ayoze og Óscar Trejo er nye tilskudd i troppen siden sist, Alberto Botía er usikker, mens Nacho Novo, Nacho Cases og Iván Hernández står over denne kampen.

Det står faktisk 0-3-1 på de fire siste tilsvarende. Men nå slår vel Valencia tilbake? H.

5. Bologna - Juventus
Fire strake poengdelinger for Bologna etter 0-0 borte mot formsterke Lecce sist søndag. Ligger som nummer 16 på tabellen med sine 22 poeng og har fem poeng ned til Lecce som ligger tredje sist og under streken. Hjemme i Bologna viser tallene 3-2-5. Bortsett fra Loria er laget fri for både skader og karantener.

Juventus topper fortsatt tabellen selv etter skuffende 0-0 hjemme mot Siena i Torino i helgen. Til Milan på andreplass er det ett poeng, men Juventus har i tillegg en kamp til gode. Formen viser 3-3-0 på de siste seks seriekampene, og vi synes ikke det sprudler av Juve om dagen. Etter 21 kamper er laget fortsatt ubeseiret, men ni av kampene er gått til poengdeling. På bortebane står Juve med 5-5-0. Med mannskapet ser det fortsatt veldig bra ut, Simone Pepe (m) er eneste spiller på skadelisten.

OBS. Kampen et avlyst og tippetegnet vli bli trukket. Folkerekka viser (kl 10 søndag formiddag) fordelingen 21 -23 - 56

Det står 0-3-8 på de elleve siste oppgjørene i favør Juventus. Begge lagene spiller veldig mye uavgjort for tiden og det er slett ikke utenkelig med en ny poengdeling. UB.

6. FC Köln - Hamburger SV
Tysk bundesliga. Begge lag fikk en opptur sist helg. Ståle Solbakkens Köln tok en sterk borteseier mot Kaiserslautern, mens Hamburg holdt sterke Bayern München til 1-1 på hjemmebane.

Etter tre strake tap var det nok en svært kjærkommen seier for Köln som ligger på tiendeplass med 24 poeng. Ned til Kaiserslautern på kvalik er det seks poeng. Variable 4-2-4 hjemme i Köln.

Hamburg åpnet vårsesongen med fryktelige 1-5 hjemme mot serieleder Borussia Dortmund, men har reist seg med fire poeng på de to neste seriekampene. Sterk 2-1 seier borte mot Hertha Berlin nest sist. Er kommet seg opp på tolvteplass med 23 poeng, men har foreløpig gjort en meget skuffende sesong.

Köln savner fortsatt Lukas Podolski og flere med ham. Det står 1-1-1 på de tre siste tilsvarende og dette ser veldig åpent ut. HUB.

Sjekk denne LIVE-tjenesten for all sport

7. Gent - Club Brügge
Toppkamp i belgisk toppserie mellom Gent på andreplass og Brügge på tredjeplass. To strake seire for Trond Sollieds Gent nå etter 1-3 tapet borte for serieleder Anderlecht tredje sist. Det er sju poeng opp til Anderlecht. Hjemme i Gent står laget med 8-1-3.

Tre strake seire for Brügge nå og den tidligere Rosenborg-spilleren Mushaga Bakenga debuterte med scoring i 5-1 seieren mot Beerschot sist helg. Ligger a poeng med Gent og er nummer tre på tabellen. Borte står Brügge med 5-3-4. Fortsatt er flere spillere skadet for Brügge.

Det står 3-2-0 i favør Trond Sollieds Gent på de fem siste tilsvarende og vi tror Gent unngår tap igjen. HU.

8. Beira Mar - Vitoria Guimaraes
Portugisisk toppserie. Beira Mar har hatt en fryktelig start på det nye året med fire strake tap. Det har sendt laget ned på ellevteplass. Det er 16 lag i den portugisiske toppserien. De to nederste rykker ned. Mellom Beira Mar på ellevteplass og Vitoria Setubal som ligger nederst skiller det utrolig nok kun to poeng, så det er fryktelig tett i bunnen. Beira mar har kun vunnet en hjemmekamp (1-2-5).

Mye bedre har det gått for bortelaget Guimaraes etter nyttår, laget har vunnet tre av de fire seriekampene som er spilt. Tapet kom borte mot sterke Porto. Ligger på sjetteplass med 23 poeng, seks poeng bak Maritimo på femteplass. Borte er ikke tallene bedre enn 3-0-5, men to av de fire siste bortekampene er vunnet.

Det står 2-5-0 i favør hjemmelaget på de sju siste tilsvarende oppgjørene. Nå er hjemmelaget helt formløst, mens bortelaget er i form. Vrient. HUB.

9. FC Porto - Uniao Leiria
Så skulle vi få oppleve et tap for Porto denne sesongen, det er kanskje ikke så overraskende. men at det var middelshavsfarer Gil Vicente som klarte den bragden var det vanskeligere å forestille seg. 1-3 tapte altså Porto mot Vicente borte sist helg, lagets første tap denne sesongen og dermed er det fem poeng opp til serieleder Benfica. Hjemme i Porto er tallene 8-1-0.

Uniao Leiria ligger nest nederst med sine 14 poeng, men det er altså fryktelig jevnt i bunnen og svært kort vei opp til streken. 0-2-3 på de fem siste seriekampene og svake 1-2-8 på bortebane.

Hulk er ventet tilbake for Porto til denne kampen. Det står 15-1-0 på de 16 siste tilsvarende oppgjørene. Bankers. H.

10. Lille - Bordeaux
De tre siste kampene er hentet fra Ligue 1 i Frankrike. Lille står med 10-8-1 på de nitten siste seriekampene, tapet kom borte mot Marseille. Ligger på tredjeplass, ti poeng bak serieleder PSG og sju poeng bak Montpellier på andreplass. Tredjeplass i Frankrike gir kvalik til Champions League. 4-2-1 på de sju siste i serien og hjemme står laget med 6-4-1.

Bordeaux røk som Lille ut av ligacupen i midtuken. Men Bordeaux tvang frem ekstraomganger borte mot Lyon, men tapte tilslutt 1-3. Ligger på niendeplass i serien, og har svake 0-2-2 på de fire siste bortekampene. Totalt viser tallene 2-3-5 på bortebane.

OBS. Kampen er fremskyndet til kl 15 og vil bli trukket. Folkerekka viser 54 - 26 - 20.

Det står 5-3-0 på de åtte siste tilsvarende oppgjørene. Vi har bra tro på at Lille vinner denne kampen. Nå blir altså kampen trukket. Vi gambler likevel på at hjemme holder. H.

11. Nice - Paris Saint Germain
Ett poeng opp til sikker plass for hjemmelaget som fikk med seg ett poeng fra bortemøtet med formsterke Ajaccio sist helg. Det var lagets tredje poeng på bortebane (0-3-8). Hjemme går det betydelig bedre med 4-4-3. Drissa Diakite er opptatt med Afrikamesterskapet.

PSG stormer videre og leder altså serien med tre poeng ned til Montpellier på andreplass og hele ti poeng ned til Lille på tredjeplass. Råsterke 6-1-0 på de sju siste seriekampene, poengtapet kom hjemme mot Lille. De tre seriekampene etter nyttår er alle vunnet. Javier Pastore er fortsatt på skadelisten, mens Siaka Tiene er opptatt med Afrikamesterskapet. Thiago Motta debuterte sist helg.

0-3 i tilsvarende oppgjør i fjor, og selv om Nice tidvis ypper seg på hjemmebane tror vi serielederen fikser tre nye poeng. B.

12. Toulouse - Saint-Etienne
Touluose får ikke klaff på bortebane (2-4-5), men hjemme står laget med 7-3-1 og holder en flott sjuendeplass på tabellen med 34 poeng. Kun fem poeng opp til Lille på tredjeplass. 4-2-0 på de seks siste hjemmekampene.

Saint-Etienne ligger på plassen bak Toulouse, altså åttendeplass og har 33 poeng. Er således ikke helt hektet av i kampen om tredjeplassen (seks poeng opp) og har i tillegg en kamp tilgode på de aller fleste lagene foran seg all den tid kampen mot Lorient sist lørdag ble utsatt. Nesten like bra borte (4-3-4) som hjemme (5-3-2). Sterke 5-1-2 på de åtte siste ligakampene, men to av tre siste er tapt.

Det står 3-0-2 på de fem siste tilsvarende. Hjemmelaget har vært råsterke på eget gress denne sesongen, men som vanlig er det U-fare i Frankrike og bortelaget er i bra slag. HU.

Klikk her for å levere vår 96-rekker

Klikk her for å levere vår 432-rekker

96-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 12.02.2012 16:55
1. Aston Villa - Manchester City U B
2. Real Madrid - Levante H
3. Villarreal - Granada H U
4. Valencia - Sporting Gijon H
5. Bologna - Juventus U B
6. Köln - Hamburger SV H U B
7. KAA Gent - Club Brugge H
8. Beira Mar - Vitoria Guimara U B
9. Porto - Uniao Leiria H
10. Lille - Bordeaux H
11. Nice - Paris Saint-Ger B
12. Toulouse - Saint-Etienne H U

432-rekker:

HTML EMBED
Tipping Søndag, frist: 12.02.2012 16:55
1. Aston Villa - Manchester City H U B
2. Real Madrid - Levante H
3. Villarreal - Granada H U
4. Valencia - Sporting Gijon H
5. Bologna - Juventus U B
6. Köln - Hamburger SV H U B
7. KAA Gent - Club Brugge H U
8. Beira Mar - Vitoria Guimara H U B
9. Porto - Uniao Leiria H
10. Lille - Bordeaux H
11. Nice - Paris Saint-Ger B
12. Toulouse - Saint-Etienne H U

Nyttige lenker for odds og tipping:
Langoddsprogrammet
Lever spillene og sjekk resultatene på mobilen!
Bestill gratis kortleser her!
Følg kampene LIVE her
Øk vinnersjansene med systemspillKommentarer til denne saken