I VM-kampen mellom Portugal og Uruguay tok Mario «Il Falco» Ferri seg inn på banen utstyrt med et regnbueflagg.

Banestormeren var iført en T-skjorte med supermann-logo samt påskriftene «Respekt for iranske kvinner» og «Redd Ukraina».

I kjølvannet av denne hendelsen, har den tyske avisen Bild spekulert i om vi kan få se andre «kjente» banestormere i Qatar.

Storavis: – Kommer hun til Qatar?

Én av dem som dermed plutselig har blitt aktuell igjen, er amerikanske Kinsey Wolanski (26). Hun fikk mye oppmerksomhet i etterkant av at hun stormet banen i Champions League-finalen mellom Liverpool og Tottenham i Madrid i 2019.

20 minutter ut i kampen løp hun ut på banen, iført en svart badedrakt. Det hele viste seg å være et planlagt reklamekupp av Wolanski, planlagt sammen med daværende kjæreste Vitaly Zdorovetkij, og førte til at hun bygget opp en stor følgerskare på Instagram.

I løpet av 24 timer skal hun ha fått rundt to millioner nye følgere på den populære sosiale medier-plattformen. I dag har 26-åringen over tre millioner følgere både på Instagram og TikTok, der hun deler videoer fra en innholdsrik hverdag.

Siden har det vært forholdsvis stille rundt den amerikanske jenta, med mindre du er en trofast følger i sosiale medier. Etter «Il Falcos» opptreden i VM, har det imidlertid igjen blitt en del fokus på det som er én av de mest profilerte banestormerne de senere år.

– Kommer hun til VM? spør den tyske avisen Bild.

– Heier på USA

Den engelske avisen The Sun har også kastet seg på og funnet ut at Wolanski ikke blir å se under det pågående mesterskapet i Qatar. Hun følger angivelig fotball-VM hjemmefra og krysser fingrene for at hennes USA skal gå langt i turneringen.

I tidligere intervjuer har influenseren innrømmet at hun nå lever det livet hun alltid har drømt om, etter stuntet i Champions League-finalen. Etter det hadde hun også et lignende stunt under en slalåmkonkurranse i østerrikske Schladming i januar 2020.

– Jeg begynte å produsere egne morsomme videoer, i stedet for bare bilder og da bygde jeg opp en stor fanskare og startet å skape relasjoner til følgerne mine. Jeg fikk til noen stunts som gikk viralt og da tok det helt av, sa hun til Cosmopolitan i fjor.

– Det er ikke så mange kvinner i denne bransjen, så jeg tror folk mener stuntene mine er villere, fordi jeg er kvinne, sa hun.

I dag har hun også en karriere som stuntkvinne, i tillegg til å være utdannet både fallskjermhopper og helikopterpilot.

– Folk dømmer meg hele tiden. Om du leser kommentarene på plattformene mine, står det ofte «enda en blond influenser», men de innser raskt at jeg ikke er slik. Jeg er profesjonell stuntkvinne, gründer og sosiale medier-profil, fortalte hun.

– Veldig takknemlig

Wolanski angrer ikke på stuntet i 2019, som på mange måter ble startskuddet for det livet hun har i dag.

– Jeg er veldig takknemlig for den opplevelsen for det bygde opp plattformen min. Nå har jeg fått et større publikum verden rundt.

26-åringen fra USA har også framtidsplanene klare, har hun avslørt i et tidligere intervju.

– Jeg er ekstremt velorganisert og har klare planer for framtiden. Jeg vet hvor jeg ser meg selv om ti år, sa hun.

– Det mange ikke vet, er at jeg ved siden av sosiale medier også har meglerlisens. Jeg har planer om å investere og ha flere eiendommer som jeg kan leie ut. Det kan gi meg store inntekter, uten at jeg trenger å gjøre noe.

En kleskolleksjon med navnet «Kinsey Fit» er også en geskjeft den amerikanske jenta bruker tiden sin på.

– Jeg ønsker å gjøre den tilgjengelig for alle. Sist, men ikke minst håper jeg også å kunne holde motiverende foredrag for kvinner, jeg vil oppmuntre dem til å oppfylle drømmene sine, sa Wolanski om ting hun ønsker å oppnå.