EVERTON - MANCHESTER UNITED 1-0:

Manchester United trengte sårt tre poeng for å holde følge i kampen om fjerdeplassen som gir avansement til Champions League.

Formsvake Everton kjemper om tilværelsen i Premier League, men sjokkerte gjestene da Anthony Gordon sendte The Toffees i føringen.

- Dette er, uten tvil, det dårligste United-laget som har besøkt Goodison på 30 år, konstaterer Daily Mail-journalist Dominic King på Twitter.

Ronaldo-hendelse

Klubblegende og Sky Sports-ekspert Gary Neville var frustrert etter kampen.

- United er en vits. Godt gjort av Everton, oppsummerer han.

Etter kampen dukket det opp bilder av Cristiano Ronaldo i sosiale medier. I en video publisert av Twitter-kontoen Evertonhub ser det ut som en tydelig irritert Ronaldo knuser en mobiltelefon på vei inn i garderoben.

Ifølge Sky Sports har Manchester United blitt gjort oppmerksom på hendelsen og klubben skal granske hva som skal ha skjedd i denne forbindelse, melder Sky Sports.

LES OGSÅ: Sola skapte hode­bry da Verstappen ble slått i en dra­ma­tisk kva­li­fi­se­ring

- Ingen unnskyldninger

Etter kampen forteller Ralf Rangnick at laget bør være skuffet over å ikke ha scoret i løpet av 95 minutter. Han mener United hadde en god start, men at de burde skapt flere sjanser.

- I andre omgang prøvde vi å legge til kreativitet med bytter, men vi tok ikke alltid den riktige avgjørelsen, sier tyskeren til BT Sport.

Rangnick mente han måtte foreta seg bytter for å score mål, men at Everton forsvarte seg med det de hadde i store deler av omgangen.

Den midlertidige manageren fikk også spørsmål om skriveriene rundt managersituasjonen distraherer.

- Jeg synes ikke det burde være en unnskyldning. Vi er Manchester United. Vi har mange landslagsspillere. Det burde ikke være et alibi. Det kommer en ny manager neste sesong. Uansett om det kunngjøres nå eller om 10 dager, så bør det ikke ha noen innvirkning, avslutter han.

Ironiske eksperter

Underveis i kampen haglet kritikken mot et tafatt Manchester United. Andy Mitten, som følger United, benyttet andre omgang til å forstå hvordan Europa Conference League fungerer.

- Jeg begynner å lese meg opp om Mura, Lincoln Red Imps, Flora og Alashkert, skriver han på Twitter.

Også Viaplay-ekspert Jan Aage Fjørtoft var lite imponert over banespillet til gjestene.

- Manchester United mister ballen for moro skyld, skriver han.

Også The Times-journalist Jonathan Northcroft var forbauset over det han så av United.

- Everton har vært slurvete, forhastet og nervøse - og likevel det beste laget. Det skammer United virkelig, melder han.

Ledet til pause

Til tross for at Manchester United startet kampen best, var det Everton som tok ledelsen hjemme på Goodison Park.

Et innlegg fra Richarlison endte til slutt utenfor sekstenmeteren der Anthony Gordon avsluttet via Harry Maguire og i mål.

Samuel Luckhurst, som følger de røde tett for Manchester Evening News, mener første omgang viste lav kvalitet mellom de to «lettvekterne».

- Everton leder fordi at United er United, oppsummerer han på Twitter.

Han bet seg merke i spesielt én ting Ralf Rangnick foretok seg i løpet av omgangen.

- Det er merkelig at Rashford, som har vært det eneste lyspunktet, ble flyttet til motsatt ving, mener Luckhurst.

Manchester United møter bunnlaget Norwich på Old Trafford lørdag 16. april. Everton får besøk av Leicester 20. april.