RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Etter to søvnløse netter, kommer løsningen

Sist oppdatert:
Hele verden holdt på å bli snytt for torsdagens Usain Bolt-show - på grunn av politistreiken.

- Hvis alt skulle gå galt, er dette slutten på Bislett Games. Vi har ikke økonomi til å komme tilbake, uttalte daglig leder Rune Stensersen i Bislett Alliansen mandag.

Da var han særdeles frustrert over at Justin Bieber, Hillary Clinton, Kongens bursdagsfeiring og politistreiken til stadighet ødela for at arrangørene av torsdagens Bislett Games fikk den helt nødvendige tillatelsen til å sperre av Bislettgata.

Uten denne tillatelsen vil ikke NRK få plass til det nødvendige produksjonsutstyret for å lage TV-sendingen som skal overføres til 159 land.

Tirsdag kan heldigvis Stenersen komme med en god nyhet:

- Det er i ferd med å bli en løsning. Jeg har ikke fått noe vedtak ennå, men det kommer i løpet av dagen. Det blir både Bislett Games og sending fra Bislett Games, sier Stenersen til Nettavisen.

- Hvor store økonomiske konsekvenser ville en manglende tillatelse ha fått for dere?

- Det vet man ikke, men TV-inntekter er for oss en hovedinntektskilde, i og med at det selges til 159 land. Så har vi også samarbeidspartnere som får profilering under sendingen. Innenfor idrett er jo det med TV-dekning blitt den viktigste inntektskilden, poengterer den daglige lederen i Bislett Alliansen.

- Hvor bekymret har du vært?

- Jeg regnet med at det ville løse seg, men når ting ikke er i henhold til lovverket - og vi liker å ha alt i henhold - så det har tatt to netter med søvn og dessverre hele gårsdagen, så det har slitt på litt. Vi er en liten organisasjon, avslutter Stenersen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere