RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterforsker Brann for bedrageri

Sist oppdatert:
Brann er kommet under politietterforskning etter å ha blitt anmeldt av Fylkestrygdekontoret for trygdesvindel.

Striden står om 40.000 kroner som Brann krevde å få refundert fra trygdekontoret. Beløpet var deler av lønnen Dylan Macallister fikk da han var sykemeldt for ryggsmerter i mer enn fem uker i fjor sommer. Men da trygdekontoret sjekket kampreferater i Bergens Tidende, viste det seg at Macallister hadde spilt flere kamper i perioden han var sykemeldt. Dermed fikk ikke klubben utbetalt de 40.000 kronene, men fikk heller en anmeldelse om forsøk på trygdebedrageri i fanget, skriver Bergens Tidende.

Saken er nå under etterforskning, ingen er siktet eller mistenkt.

Kontroller i Brann, Terje Martinsen sier det er en svikt i rutinene som nå har satt dem i en uheldig klemme, og at de aldri hadde som hensikt å svindle til seg 40.000 kroner.

- At en klubb med vårt søkelys skulle prøvd å svindle til seg 40.000 kroner høres ikke rimelig ut. Jeg er trygg på at denne saken løser seg, sier styreleder i Brann, Magne Revheim til BT.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere