Gå til sidens hovedinnhold

Etterforsker tyrkisk bråk

UEFA vil kikke på videobevis for å avgjøre om Tyrkia skal straffes for bråket som oppsto i kampen mot England lørdag. Alpay og David Beckham var i sentrum for bråket.

Urolighetene startet da den tyrkiske midtstopperen Alpay på unødig og meget usportslig vis provoserte David Beckham da sistnevnte misbrukte et straffespark. De to fortsatte å krangle på vei mot garderoben under pausen.

Ifølge rapporter BBC har mottatt, kan så mange som 50 personer ha vært involvert i bråket i spillertunnelen. Dommer Pierluigi Collina tok Alpay og David Beckham til side, og understreket at kampen var for viktig til å ødelegges med bråk.

UEFA har nå bestemt seg for å kikke nærmere på videoopptakene fra kampen. De vil også vurdere eventuelle straffetiltak på bakgrunn av fyrverkeriet inne på stadion og rapporter om at gjenstander ble kastet inn på banen.

- Vi har startet etterforskning mot det tyrkiske fotballforbundet for mangel på orden og disiplin inne på stadion. Dette fører til en disiplinærhøring 30. oktober, sier UEFA-talsmann Mike Lee.

Reklame

Her kan du levere Vikinglotto