RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlengtet tittel for Murray

VANT: Andy Murray tok sin første seier siden fjorårets Wimbledon-triumf.
VANT: Andy Murray tok sin første seier siden fjorårets Wimbledon-triumf. Foto: Str (Afp)
Andy Murray ser ut til å finne tennisformen igjen.

Andy Murray vendte til finaleseier over Tommy Robredo i ATP-turneringen i Shenzhen søndag. Det var britens første tittel siden Wimbledon-triumfen i fjor sommer.

Etter å ha havnet i trøbbel og tapt det første settet 5-7, reddet Murray fem matchpoeng og vant. Etter 11-9 i tiebreaket i annet sett, spurtet skotten til 6-1 i det avgjørende settet.

Turneringsseieren var Murrays 29. i karrieren. Mandag er han tilbake blant topp 10 på verdensrankingen etter å ha trøblet. Han var lenge regnet blant «de fire store» sammen med Novak Djokovic, Roger Federer og Rafael Nadal.

Shenzhen-tittelen satte fart på Murrays håp om å bli med i ATP-finalen i London i november. Han har deltatt fem ganger før, men måtte trekke seg fra fjorårets sesongavslutning på grunn av en skade.

Robredo står stadig uten en tittel i 2014, men han var nær seieren søndag. Spanjolen ledet 6-2 i det nevnte tiebreaket, men derfra ble spillet hans mer krampaktig. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere