Etterlyser spisskjøp i sommer

Foto: Erlend Aas (Scanpix)

- Det sier seg selv at noe må gjøres når vi har en venstreback som toppscorer, sier Vålerengas Ardian Gashi - og oppfordrer Kjetil Rekdal til å være aktiv på overgangsmarkedet i sommer.

BRANN STADION (TV 2 Nettavisen): Kun to mål på fire kamper - begge satt inn av dansken Allan Jepsen, som spilte venstreback mot Brann - får Ardrian Gashi til å reagere.

- Kjøp en spiss i sommer!
Vålerengas midtbaneterrier oppfordrer Kjetil Rekdal til å jakte på en ny spiss når overgangsvinduet åpner igjen i sommer.

- Det sier seg selv at vi trenger en ny spiss når vi har en venstreback som toppscorer. Jeg regner med at Rekdal vil gjøre noe i sommer. Jeg stoler på at han kommer til å være aktiv på overgangsmarkedet, forteller Gashi til TV 2 Nettavisen.

- Nærmer det seg krisestemning i Vålerenga?

- Nei, vi tenker ikke i de baner. Jeg føler egentlig vi spiller en god kamp mot Brann, men har litt uflaks. Og vi scorer ikke på sjansene vi skaper, sukker Gashi.

- Opp til treneren
Vålerengas toppscorer Allan Jepsen tenker ikke mye på potensielle forsterkninger til Vålerenga i sommer - for øyeblikket.

- Det blir en vurdering vår trener må ta når overgangsvinduet åpner igjen. Det nytter ikke å tenke på å hente nye spillere til Vålerenga nå. Overgansvinduet er jo stengt, konstaterer dansken.

Kjetil Rekdal vil ikke si så mye om han har planer om å hente inn forsterkninger til Ullevaal i neste overgangsvindu.

- Det ønsker jeg i hvert fall ikke å si noe om nå. Jeg er fornøyd med den troppen vi har for øyeblikket. Forskjellen fra i fjor er at vi klarte å avgjøre jevne kamper til vår fordel. Det har vi ikke klart så langt i år, mener VIF-treneren.

Kommenterer ikke navn
Brügges Rune Lange og Vikings Peter Kovacs er blant spissene som er blitt koblet til Vålerenga den siste tiden. Rekdal vil verken bekrefte eller avkrefte om disse er spillere Vålerenga vurderer.

- Vålerenga blir koblet til gode spillere hele tiden, så det nytter derfor ikke å løpe rundt og kommentere hvert navn som blir koblet til oss, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag