RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Etterlyser stolthet hos spillerne

Sist oppdatert:
Rune Bratseth mener forsvarsspillerne i Rosenborg må opptre med større stolthet på banen.

RBK-direktøren er frustrert over den defensive svikten laget har hatt de siste kampene. Syv baklengs på to kamper, sett bort fra cupkampen mot Orkla, er ikke hverdagskost. Bratseth savner spillere som «trøsker» til.

- Som spiller må det vel bety noe at deres motstander-mann ikke skal forbi. Spillerne må ha stolthet nok i hver duell til å si at han skal ikke forbi meg. Satt på spissen virker det som om motstanderen kan spasere seg forbi flere av spillerne våre, sier Rune Bratseth til Adresseavisen.

Han er frustrert over den defensive svikten laget har hatt de siste kampene. Syv baklengs på to kamper, sett bort fra cupkampen mot Orkla, er ikke hverdagskost.

- Vi er fullstendig klar over statistikken. Det snakkes mye om den. Men vi kan ikke tenke at vi ligger syv poeng bak Vålerenga, og at det kan bli ti hvis vi taper neste kamp. Vi må være offensive i hodet, sier Bratseth.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere