RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Europa får kjørt seg i Ryder Cup

Foto: Mike Ehrmann / Getty Images
USA dro ifra etter jevn start.

Ryder Cup er i gang for fullt, og denne utgaven spilles i Medinah, Illinois.

Etter en jevn start med de innledende foursome-kampene tok USA ledelsen da de påfølgende fire fourball-kampene var ferdigspilt.

LES OGSÅ: Se de ti beste slagene fra Ryder Cup

Turneringen ble slått i gang med fire foursome-kamper, der Europa underveis var i ledelsen i samtlige. USA slo tilbake samtidig som at noen av Europas stjernespillere sviktet.

Jim Furyk og Brandt Snedeker tapte for Rory McIlroy og Graeme McDowell med 1 hull, Phil Mickelson og Keegan Bradley slo Luke Donald og Sergio Garcia 4 og 3 (4 hulls ledelse med 3 igjen å spille), Jason Dufner og Zach Johnson slo Lee Westwood og Francesco Molinari 3 og 2, Steve Stricker og Tiger Woods tapte for Ian Poulter og Justin Rose 2 og 1.

Dagen ble avsluttet med fire fourball-kamper, og USA fortsatte i stor stil.

Bubba Watson og Webb Simpson slo Paul Lawrie og Peter Hanson 5 og 4, Keegan Bradley og Phil Mickelson slo Rory McIlroy og Graeme McDowell 2 og 1, Dustin Johnson og Matt Kuchar slo Justin Rose og Martin Kaymer 3 og 2, Steve Stricker og Tiger Woods tapte for Lee Westwood og Nicolas Colsaerts med 1 hull.

Turneringen fortsetter med fire foursome- og fire fourballkamper lørdag, og avsluttes med 12 singlekamper søndag.(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere