RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Europa til Bahamas

Sist oppdatert:

Bahamas – 5. Januar 2008

For første gang arrangeres en EPT (European Poker Tour) utenfor Europa. Ikke fordi Bahamas har så mye med Europa å gjøre, men fordi hovedsponsoren av EPT også er sponsor av turneringen på Bahamas. Ikke noe jeg vil klage på! Å kunne skylde på pokeren for å få en tur til Bahamas føles ikke alt for galt.

Turneringen som starter senere i dag har litt lavere buy-in enn de fleste EPT-ene. Nærmere bestemt 8000 dollar (mot samme beløp i euro til vanlig). Dette vil nok bidra til at det blir flere spillere enn normalt for en EPT, noe vi også så i Praha. Men viktigere for deltakerantallet er nok geografien.

Det er bare en svipptur for de som bor øst i USA å reise til Bahamas. Jeg tok faktisk selv båt fra Miami til Bahamas for 20 år siden, og allerede da var det å reise til Bahamas veldig populært for amerikanerne. Det er ikke blitt mindre populært! Like viktig som geografi er nok også regelverket i USA som gjør at amerikanere ikke kan spille satellitter på nettet for å vinne seter til liveturneringer som spilles i USA.

Maksimalt antall deltakere er satt til 1.200! Et massivt antall i forhold til vanlige EPT-er. Jeg tror faktisk at sjansen for at det blir utsolgt er til stede. Mange av disse vil være norske, så det skal bli spennende å se hvordan det vil gå for disse.

For egen del er jeg selvsagt også spent. Oppladningen har vært alt annet enn optimal grunnet en matforgiftning her på øyene. Men et par dager i seng uten mat og like lang tid med mer eller mindre kontinuerlig skylling gjennom hele legemet gjør at jeg føler meg ganske optimistisk. Kommer jeg bare gjennom dag 1A så skal nok alt gå bra.

Helsetilstanden er også grunn til litt kortere blogg en normalt.

Ellers så kan jeg nevne for alle dere der hjemme at det ikke er mobildekning for norske kunder her nede. Jeg er ikke 100 prosent sikker på at dette gjelder alle, men i alle fall de jeg har hatt kontakt med.

Andreas Høivold

E-post: andreas@hoivold.com

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere