*Nettavisen* Sport.

Europeisk pris til Annette

Foto: www.betfair.com

Annette Obrestad (19) er kåret til årets beste turneringsspiller i europeisk poker.

08.12.07 02:12

19-åringen fra Sandnes vant den første europeiske utgaven av World Series of Poker (WSOPE) tidligere i år, en turneringen som av mange betegnes som den tøffeste noensinne.

Hun ble også nummer to i en European Poker Tour-turnering i Dublin noen uker senere. I tillegg har den unge pokerstjernen gjort det meget skarpt innen nettpoker.

Hun var nominert i tre kategorier under European Poker Awards i Paris: Årets Turneringsspiller, Årets Nykommer og Årets Kvinnelige Spiller. Ålesunderen Trond Erik Eidsvig var også nominert i kategorien Årets Nykommer.

- Jeg er så utrolig glad for å vinne denne prisen. Jeg setter mye mer pris på å vinne denne kategorien enn Årets Nykommer eller Årets Kvinnelige Spiller, siden det her var mye større konkurranse blant de nominerte, sier Annette Obrestad i en pressemelding.

Totalt har Annette Obrestad spilt inn over 13,5 millioner kroner i liveturneringer i 2007.

- Jeg lærer fortsatt så utrolig mye. Det er fortsatt mange områder i mitt livespill som kan bli bedre. Mine instinkter, mine ferdigheter til å lese hva andre spillere har. Men jeg blir bedre for hver turnering jeg spiller, mener Obrestad.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.