VALLE (Nettavisen): Vålerenga-kaptein Jonatan Tollås Nation var ute av troppen i søndagens 2-2-kamp mot Stabæk på Intility Arena i Oslo.

Under søndagens «Fotball Direkte»-sending kom Eurosport-ekspert Bernt Hulsker med urovekkende rapporter om midtstopperen, som startet sesongens første kamp mot Sarpsborg 08 forrige uke.

- Hvis han fikk en smell på trening i går, som vi har skjønt, og det er bilder som er levert inn og de får svar på det i løpet av få dager. I verste fall får VIF mye mindre Tollås Nation nå som de trodde de hadde fått forsvarsgeneralen tilbake. Jeg vet ikke om jeg kan sette ord på hvor viktig han er for det defensive, uttalte Hulsker direkte på TV.

- Det er triste, triste nyheter, fortsatte han.

Les også: Knallhardt ut etter utvisning: - Han er en egoist. Han er maktsyk

- Det er bare tull

Da Nettavisen snakket med Tollås i pausen under søndagens kamp reagerte han med forundring over Hulskers uttalelser.

- Det er bare tull. Jeg er bare litt stiv etter Sarpsborg-kampen. Det er ikke snakk om noen smell på trening og jeg har ikke tatt noen bilder av kneet, forsikret 29-åringen til Nettavisen.

Vålerenga-kapteinen synes tydelig at det hele er overdrevet.

- Har han bare funnet på en historie og meldt det? Det er veldig spesielt. Jeg håper å trene igjen i morgen (mandag red.anm) og forhåpentligvis spille igjen mot Odd på onsdag, fortsetter Tollås.

Bernt Hulsker svarer følgende om at Tollås Nation avviser at han sliter med en skade.

- Godt å høre at Tollås er skadefri. VIF trenger han på banen så mye som mulig. Jeg ønsker han lykke til mot Odd på onsdag, skriver Hulsker i en SMS til Nettavisen mandag.

Les også: Vålerenga-stjernen Aron Dønnum vekker oppsikt: - Sykt at du sier det

Også Vålerengas trener Dag-Eilev Fagermo avkrefter at det dreier seg om noe alvorlig for den viktige forsvarsgeneralen.

- Det er bare tull, det er helt feil, sier Fagermo til Nettavisen.

- Han er klar på onsdag, fortsetter han.

Les også: Gauseth «sjokkert» over at ingen andre kjøpte lagets nye stjerne: - Fremtidig landslagsspiller

Nettavisen var tilstede på Intility Arena mandag. Da hadde Tollås akkurat fullført en trening som normalt med spillerne som ikke var involvert i søndagens kamp.

Vålerenga-kapteinen gjentok da det han sa dagen før.

- Det er bullshit at jeg fikk en smell på treningen dagen før. Det er ikke noe som plutselig har dukket opp. De er jo på tv og må mene mye, og melde mye. Av og til bommer de også. Jeg kan nok spille om jeg blir tatt ut på onsdag, sier Tollås til Nettavisen.

- Han er maktsyk

Det var dommeren som kom i fokus i søndagens kamp mellom Vålerenga og Stabæk. Herolind Shala ble utvist etter at han fikk sitt andre gule kort for filming i den andre omgangen.

I tillegg mente flere at Stabæks Luc Kassi var heldig som slapp unna det røde kortet etter en takling på Magnus Lekven før pause. Istedenfor fikk Vålerenga-spilleren se det gule kortet.

- Dommeren var helt forferdelig. Han ødelegger kampen. Det er synd å ha sånne dommere i norsk fotball, sa en frustrert Shala til Nettavisen.

- Har du snakket med han?

- Nei, jeg trenger ikke å snakke med han. Han er egoist, han er maktsyk. Han tror han skal bestemme og styre alle sammen. Jeg forstår ikke hvordan han kan gi gult på den første og den andre så blir jeg dyttet med strake armer og jeg faller. Noe helt normalt som skjer i alle kamper. Jeg er sjokkert, uttalte Shala til Nettavisen etter kampen.

Nå er det klart at Saggi ikke får dømme neste serierunde.

Vålerenga møter Odd i Skien onsdag klokken 20.30.