RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Evensen ble et nummer for liten

Sist oppdatert:
Glasgow (NTB): Andreas Evensen ble et nummer for liten og var sjanseløs i WBO-tittelkampen i super fjærvekt mot skotten Ricky Burns.

Burns styrte VM-kampen fra start, og han hadde Evensen nede for telling allerede i åpningen av den første runden. Nordmannen måtte tåle en telling til åtte, selv om det kunne virke som om han nærmest snublet.

Evensen hang godt med i kampen, men var plaget av å ha litt mindre rekkevidde enn den skotske mesteren. Han hadde derfor problemer å komme innpå Burns og få feste for slagene sine på den måten.

Begge bokserne traff bra, men Burns traff mest. Likevel var det ingen nedslagninger i kampen, bortsett fra tellingen i den aller første runden.

Kondisjonsmessig sto de to bokserne veldig godt til hverandre, og de kjempet til siste slutt. I de to-tre siste rundene viste Evensen et fantastisk fighterhjerte, men han var ikke i nærheten av å kunne slå ut Burns.

Derfor fortsetter skotten som mester, mens Andreas Evensen reiser hjem til Melhus for å trene mer. Han viste at han har potensial, og dersom han fortsetter, er det nok ikke siste gang han har bokset en tittelkamp. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere