RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Eventyrlig Eagles-comeback

New York (NTB-Reuters): Philadelphia Eagles fullførte alle tiders NFL-comeback da DeSean Jackson løp tilbake et spark fra New York Giants og scoret vinnerpoengene i siste sekund søndag.

38-31-seieren førte Eagles til terskelen av sluttspilldøra og gjorde Giants-trener Tom Coughlin så sint at han kastet notatene sine i raseri.

- Det er aldri over før det er over. Jeg har aldri opplevd noe slikt før, og nå føler jeg meg omtrent så tom som det går an, sa Coughlin.

Da Giants-quarterback Eli Manning kastet sin fjerde touchdownpasning og ga Giants 31-10-ledelse 8.17 minutter før slutt, tenkte nok Eagles-fans på stadion at det var på tide å begi seg hjemover. Gjorde de det også, gikk de glipp av noen minutter som går rett inn i klubbhistorien.

Quarterback Michael Vick, som har gjort et fenomenalt comeback etter å ha sonet fengselsstraff for dyrplageri, regisserte tre lynangrep som utlignet hjemmeledelsen. To ganger kastet han touchdownpasninger til Brent Celek og Jeremy Maclin, en gang løp han selv inn poengene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere