Vitor Pereira er en av flere som skal være aktuell for å ta over Everton etter at Rafael Benitez nylig måtte forlate sjefsstolen på Goodison Park.

Senest torsdag meldte Sky Sports at portugiseren er favoritt til å ta over jobben, mens Frank Lampard seiler opp som den største utfordreren ifølge kanalen.

Dersom Pereira får jobben har han imidlertid allerede en jobb med å få deler av Everton-fansen på sin side. Enkelte har blant annet protestert mot ansettelsen ved å tagge «Pereira out - Lampard in» på en vegg på Goodison.

Les også: Hevder Manchester United kan sette managerjakten på vent

Slår tilbake

I et intervju med Sky Sports innrømmer Pereira at misnøyen sårer.

- De kjenner meg ikke veldig godt, de kjenner ikke til arbeidet mitt, de kjenner meg ikke som person, de kjenner ikke til min CV, sier Pereira ifølge Daily Mail.

- Jeg har jobbet i mange land, flere klubber, har flere titler. Du kan ikke dømme en person før du jobber med ham, sier han.

Les også: Stjernen vraket PL-giganter. Nå trues han på livet: - Sjokkerende

Pereira er tydelig på at han ikke har opplevd lignende kritikk tidligere.

- Dette er første gangen i karrieren min at jeg ser slike ting. Jeg har aldri i karrieren min fått slike kommentarer mot meg. Min CV snakker for seg selv, sier han.

Ønsker seg Everton-jobben

I løpet av karrieren har Pereira blant annet ledet Porto, Olympiacos, Shanghai SIPG og nå sist Fenerbahce i et halvt år før jul.

Han legger ikke skjul på at han er en av kandidatene til trenerjobben i Everton.

- Jeg har hatt noen intervjuer, ikke bare ett, mer enn ett, med forskjellige folk fra klubben. Jeg ga dem min synsvinkel på hva jeg tenker om klubben og laget.

Les også: Mener Guimarães kan være Premier League-klubbens redning: - Kan nesten garantere det

- Jeg tror de ble entusiastiske over hva jeg foreslo, sier han.

Fram til Everton ansetter en permanent manager er det Duncan Ferguson som leder Merseyside-klubben.