RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Everton-fall for flyvende Holland

Sist oppdatert:
Everton gikk på en ny smell, denne gang hjemme mot Charlton. Bortelaget hadde det Everton har mistet – en midtbanespiller med skuddfot.

EVERTON – CHARLTON 0-1: Everton er ikke det samme etter at Thomas Gravesen forlot laget. Riktignok har de bare spilt to kamper, men dansken med den gode skuddfoten (fire mål) og de presise innleggene (åtte målgivende) er allerede sårt savnet.

Mot Charlton ble det det første hjemmetapet siden 2. oktober, og målet kom på en slik måte at hjemmefansen måtte fått frysninger på ryggene og kjent savnet dobbelt så stort.

Matt Holland kan i sin stil minne om Thomas Gravesen, og avslutningen sto i alle fall ikke på noen måte tilbake for det hans midtbanekollega utførte i sine glansdager på Goodison Park: Fra drøye 20 meter klinte iren til, og en vakker utterskrudd dupper fant veien tett inntil både tverrligger og stolpe – et mål som vil være med i konnkurransen når årets nettkjennings skal kåres!

Charlton mot Europa
Everton, med kun en ligaseier siden 26. desember, hadde det meste av spillet, men kom aldri nærmere enn et stolpeskudd til James Beattie i det 53. minutt. Likevel beholder de den viktige fjerdeplassen på tabellen, mens Charlton er a poeng med Liverpool på femteplass, og er i høyeste grad med i kampen om plass i UEFA-cupen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere