Stolleken blant Premier League-managerne kan være i gang. 29.november fikk Unai Emery sparken i Arsenal, dager senere, 5.desember led Marco Silva samme skjebne i Everton.

Nå hevder Sky Sports at Emery skal ha blitt kontaktet av Merseyside-klubben angående den ledige manager-jobben i klubben.

Avisen skriver at det skal ha blitt holdt et uformelt møte i London de siste dagene og at Emery nå skal ønske mer tid til å tenke ut sitt neste steg etter Arsenal-exiten.

LES OGSÅ: Mané herjet da Liverpool og Everton satte ny scoringsrekord

Emery skal være interessert i å forbedre engelsken sin og han ser England, sammen med Spania og Italia som de mest interessante destinasjonene for sin neste manager-jobb.

Både Arsenal og Everton er for tiden uten managere. I den midlertidige sjefsstolen på Emirates sitter Fredrik Ljungberg, mens på Goodison Park har klubblegenden Duncan Ferguson samme rolle.

Skotten fikk en drømmestart i lørdagens kamp mot Chelsea.

Ifølge Daily Mail skal Vitor Pereira stå øverst på Everton sin ønskeliste. Portugiseren er for tiden manager for Shanghai SIPG i Kina.

LES OGSÅ: Hevder Real Madrid er villig til å ofre stjernene for United-profilen

Også tidligere Tottenham-sjef Mauricio Pochettino har blitt nevnt som en aktuell mann for den ledige manager-jobben i både Arsenal og Everton. Ifølge rapporter fra England skal Pochettino ha avslått en mulig Everton-jobb.

Til argentinske TYC Sports var dog argentineren ikke like avvisende til jobben i Arsenal. Pochettino fikk spørsmål om han kunne være interessert i bevege seg til rivalen i nord-London.

- Det er viktig å beholde roen et øyeblikk for å senke desibel-nivået og finne energi til å ta et nytt prosjekt. Vi får se hvor det blir, var Pochettinos svar til TYC Sports.

Arsenal spiller mandag kveld mot West Ham i det som avslutter den 16.serierunden av Premier League.

Avspark er klokken 21.00 og kampen følger du direkte i vårt livesenter.