*Nettavisen* Sport.

Everton-mobbing preller av

Foto: Scanpix

KRISTIANSAND (TV 2 Nettavisen): Alex Nyarko blir mobbet etter tiden i Everton, men den nybakte Start-spilleren kunne knapt nok brydd seg mindre.

12.04.05 12:44

I det engelske fotballmagasinet FourFourTwo har fansen i 92 engelske fotballklubber plukket ut det de mener har vært de største klovnene i favorittklubben.

Hos Everton-fansen falt valget på Alex Nyarko - nybakt spiller i Start. Frem til mai kan fansen avgjøre om han blir den største anti-helten i Liverpool-klubben de siste årene.

Ingen hit
Alex Nyarko gikk til Everton i 2000 for 4,5 millioner pund, men ble langt fra en hit i den engelske Premier League-kubben. Nå kan han bli kåret til den største floppen.

- De kom, de spilte og de var «dritt». Hvem av disse klovnene, idioter eller skurker fortjener tittelen tidenes verste? spør bladet - og oppfordrer leserne til å kåre den største antihelten i klubben i sine hjerter.

Men artikkelen i det engelske fotballmagasinet kunne knapt nok brydd Nyarko mindre.

- Jeg har lagt tiden i Everton bak meg, og ønsker ikke å kommentere så mye om min fortid. Jeg er i Start nå, og det er her jeg har fokus, er alt Nyarko ønsker å si om det noe useriøse oppslaget i FourFourTwo.

God nok
Trener Tom Nordlie er ikke i tvil om at Nyarko er god nok til å bli det stikk motsatte av en flopp i Start.

- Det han har prestert siden han kom, viser at han har mye fotball i seg. Vi gleder oss alle sammen til å ha ham tilbake for fullt, sier Nordlie til TV 2 Nettavisen - vel vitende om at midtbanespilleren har slitt med skadeproblemer de siste årene.

Nyarko gikk glipp av søndagens serieåpning mot Lillestrøm på grunn ryggproblemer.

- Han ikke trent skikkelig de siste tre dagene før kampen, så det var ikke vits å hive ham innpå. Jeg regner imidlertid med at vi får se ham i aksjon for Start mot Molde, konstaterer Starts trener.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag