RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Everton satser for fullt

Det blir tøft for Brann mot et Everton-lag som har alle mann klare og ikke vil spare spillere.

(iBergen.no) Everton fikk med seg en komfortabel 2-0-seier fra Bergen da de slo Brann forrige onsdag. Torsdag er det returoppgjør og «alle» regner Brann som slått ut av turneringen.

Everton-manager David Moyes har så å si en full tropp å plukke fra og kommer ikke til å spare på noen av spillerne. Navn som Mikel Arteta, Steven Pienaar og Thomas Gravesen er dermed alle klare til dyst.

- Avskriver eget lag
- Jeg kommer ikke til å rotere på laget. Jeg har registret at Brann-treneren (Mons Ivar Mjelde) avskriver sitt eget lag, men den biter jeg ikke på i det hele tatt. Jeg må muligens gjøre én eller to forandringer for å holde spillere i form, men jeg kommer definitivt ikke til å spare noen, sier Moyes til avisen Liverpool Echo.

Han tar overhodet ikke avansement for gitt.

- Vi har et godt utgangspunkt, men kommer til å være opptatt av å gjør ting på riktig måte slik at vi ikke gjør noen tabber. I fotball kan ting snu veldig fort, sier Moyes ifølge Eurosport på nett.

I Brann har man mer fokus på å gjøre en god prestasjon enn resultatet og avansement i seg selv.

- Vi er mest opptatt av å prestere enda bedre enn vi gjorde på Brann Stadion. Vi har fokus på prestasjonen og hvordan vi skal spille enda litt bedre og komme til noen flere målsjanser. Lykkes vi vil den prestasjonen gi oss et resultat. Det er ikke noen hensikt å tenke på resultatet, sier sportslig leder i Brann Roald Bruun-Hanssen til iBergen.no.

Speidet på Lerkendal
I klartekst kan vel dette tolkes som at Brann selv ikke tror på den umulige oppgaven. Derimot skal det legges til at en representant fra Brann var på Lerkendal for å speide på Rosenborg og Fiorentina.

- Dersom vi skulle gå videre vil vi mer og er bedre forberedt. Hvis vi går videre tar vi det vi får, men det vil nok være lettere å komme videre om vi skulle møte Rosenborg, sier Bruun-Hanssen.

Sammenlagtvinneren møter enten italienske Fiorentina eller Rosenborg i neste runde som er åttedelsfinalen. I første kamp i Trondheim vant italienerne 1-0.

Kampen spilles altså torsdag og starter klokken 21.00 norsk tid. Kampen kan du se på TV 2 Sport.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere