Gå til sidens hovedinnhold

Everton-spiller suspendert

En ulovlig juleferie kan koste Jo dyrt.

- Vi liker Jo, men det må være en viss disiplin i enhver fotballklubb, sier Everton-manager David Moyes.

Brasilianeren tok nemlig turen hjem til Sør-Amerika for å feire høytiden. Julen er som kjent en stressende affære for Premier League-spillere med et tett kampprogram.

Det brydde ikke Jo seg noe særlig om, og nå har Everton valgt å suspendere sin brasilianske angriper som har scoret to mål så langt denne sesongen.

- Han forlot oss under en travel periode, og dermed ble troppen vår for tynn. Vi har dermed suspendert spilleren. Situasjonen kan endre seg, men akkurat nå blir det sånn, fortsatte Moyes.

Jo er på utlån på Goodison Park fra Manchester City. Brassen scoret 44 mål på 77 kamper for CSKA Moskva før han gikk til City of Manchester Stadium i 2008.

Angriperen føyer seg inn i rekken av problematiske juleturer for søramerikanere. Schalke 04-forsvarer Rafinha møtte ikke opp til trening på onsdag for tyskerne, og han kunne heller ikke svare for seg om hvor han hadde vært.

Rafinha fikk også et problem i fjor da han valgte å spille for Brasil i OL i Beijing til tross for at tyskerne hadde nektet han å forlate klubben.

Perus angriper Jefferson Farfan og den brasilianske forsvarsspilleren Bordon kom også sent tilbake til klubben etter et litt for langt ferieopphold i hjemlandet.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her

Kommentarer til denne saken