Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Everton straffer Beattie

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Evertons manager David Moyes forsvarte James Beattie etter nedskallingen av William Gallas lørdag. Nå har han sett episoden på tv - og ombestemt seg.

James Beattie ble utvist etter bare syv minutter da Everton lørdag tapte 0-1 for Chelsea. Den dyrkjøpte spissen skallet William Gallas i bakhodet, mens dommer Mike Riley var like bak.

David Moyes sa rett etter kampen at Gallas overspilte og at Beattie ikke fortjente rødt kort. Nå har han sett tv-opptakene igjen, og ombestemt seg.

- Jeg synes jeg bør være ærlig og innrømme at utvisningen var korrekt. Mine kommentarer på lørdag kom umiddelbart etter at kampen var slutt, og da hadde jeg bare hatt muligheten til å se en veldig rask reprise av episoden, sier Moyes til BBC.

- Selv om det som skjedde var uvanlig - James har aldri før vært suspendert - så var handlingen uakseptabel og hadde en ødeleggende effekt på lagkameratene, anser Evertons suksessmanager, som nå kommer til å bøtelegge spissen.

Moyes mener likevel at William Gallas overreagerte.

Everton ligger fremdeles på fjerdeplass i Premier League, tross helgens tap. Også byrival Liverpool gikk på en smell lørdag (0-2 for Birmingham). Everton ligger fem poeng foran Liverpool og seks poeng bak Arsenal.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!