RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Expekt fristiller Drillo

Oslo (NTB): Egil Olsen hadde permisjon fra spillselskapet Expekt fram til 1. desember. Nå velger selskapet å frigi alle kontraktsmessige forpliktelser overfor Drillo dersom han fortsetter som landslagssjef.

- Vi forstår at det er ikke bare er Drillo selv som ønsker en avklaring rundt trenerjobben for det Norske landslaget, men mange i det norske folk, sier Henrik Mandal, pressetalsmann i expekt.com.

Drillo har vært tilknyttet spillselskapet siden april 2007. Fotball-Norge har sterkt mislikt samarbeidet med Expekt som er en direkte konkurrent til Norsk Tipping.

- Vi opplever dessverre at det fortsatt ikke er forenlig for personer i norsk toppfotball å ha noen relasjoner med konkurrenter av Norsk Tipping og vi gir derfor klare signaler til NFF at expekt.com vil foreta nødvendige kontraktmessige endringer for å fristille Olsen, sier Mandal i en pressemelding. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere