Det skriver Expressen søndag.

Den svenske avisen skriver at Mikael Stahre vil bli presentert som Sarpsborg-trener i løpet av de nærmeste dagene.

Stahre har vært uten trenerjobb siden han fikk sparken i MLS-klubben San José Earthquake i september 2018. 44-åringen har tidligere trent BK Häcken, IFK Göteborg og AIK, hvor han med sistnevnte klubb både vant serien, den svenske cupen og Supercupen i 2009.

Avisen skriver at Stahre tidligere har takket nei til flere klubbjobber i Sverige, blant annet Helsingborg og Örgryte i påvente av den riktige jobben.

Nettavisen har konfrontert Sarpsborgs sportssjef Thomas Berntsen med opplysningene.

- Ingen trener som er klar for oss ennå, skriver han i en SMS og legger til at han ikke har noen kommentarer rundt Stahre.

Sarpsborg jakter fortsatt en hovedtrener etter at Geir Bakke forsvant til Lillestrøm og OBOS-ligaen 31. desember.

Det var ingen drømmesesong for Sarpsborg i 2019. Teoretisk sett kunne de ha rykket ned i siste serierunde, og endte på totalt 30 poeng. Det er det samme som Tromsø og Lillestrøm, som begge spiller OBOS-liga neste sesong.

For Sarpsborgs del så var målforskjellen det som gjorde at østfoldingene også kan se frem til 2020-sesongen på øverste nivå i det norske ligasystemet. Sarpsborg vant kun fem kamper forrige sesong, som var det minste i hele Eliteserien.

Allerede i vinter har klubben mistet Kristoffer Zachariassen til Rosenborg, men har hentet Amin Askar fra Kristiansund og Mohammed Ofkir fra Sandefjord.