RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ezinne kontrollert videre

Foto: Cornelius Poppe (Scanpix)
Sist oppdatert:
- Jeg tenkte jeg skulle begynne fort, sier Ezinne Okparaebo.

Ezinne Okparaebo er et av de store håpene i friidretts-EM for Norge. Ungjenta konkurrere på 100 meter og skulle ut i forsøksheatet onsdag formiddag.

Fra bane 1 tok hun kommandoen fra start og kunne etter hvert cruise inn til et komfortabelt avansement.

- Nei, jeg tenkte jeg skulle begynne fort. Det gjorde jeg. Jeg kontrollerer til slutt, sier Okparaebo til NRK etter løpet.

Hun løp inn til 11,35, som må sies å være et godt resultat i førsteløpet. Okparaebo ledet hele løpet, men på slutten kom flere av konkurrentene nærmere.

- Jeg sparte energi på slutten, men så så jeg at de kom i øyekroken min, men de var bak meg så det var ikke noe vits i å gi mer, sier 22-åringen, som har slitt med en lårskade i oppkjøringen til mesterskapet. Den skaden kjente hun ingenting til onsdag.

- Nei, jeg holder det hele under kontroll og får behandling hele tiden.

PS: Sleggekaster Mona Holm var også i aksjon under onsdagens kvalifisering til sleggefinalen. 66,18 ble bestenoteringen, som var det 13. beste kastet. Dermed holdt det ikke til finale.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere