RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ezinne på rekordjakt

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Ezinne Okparaebo vil pynte på sin egen norgesrekord.

Riktignok er hun litt usikker på formen. Under lag-EM i Bergen for snart to uker siden måtte hun melde avbud til 200-meteren i siste liten. Under oppvarmingen merket hun tendenser til krampe i det ene låret.

– Det gikk fort over, men jeg har måttet ta det litt med ro i tiden etterpå, forklarer hun.

Et høydepunkt
Hun føler seg imidlertid i god form, og det lille avbrekket kan bare ha gjort godt. Derfor blir hun ikke overrasket om hun forbedrer den norske rekorden på 11,32 hun satte under Beijing-OL i fjor.

– Bislett Games er jo alltid et høydepunkt i sesongen, og jeg har aldri kommet til stevnet med et bedre utgangspunkt enn i år. Og bedre forhold enn det ser ut til å bli får vi neppe noen gang. Jeg gleder meg veldig, sprudler 21-åringen.

Enda mer ser hun fram til EM for U23 i Litauen senere i juli. Det er sesongens hovedmål, og blir enda større enn VM i Berlin for hennes del.

Generalprøve foran EM
– VM er selvsagt en større konkurranse, men for meg er U23-EM det største. For dette er min siste sjanse i det mesterskapet, sier BUL-jenta til Avisenes Nyhetsbyrå (ANB).

Ikke minst derfor blir Bislett-stevnet viktig. Det blir nemlig hennes siste før mesterskapet. Hun ser det ikke som noen ulempe at hun har konkurrert lite utendørs hittil i år (bare Florø, Bergen og Bislett).

– Det fører bare til at jeg blir desto mer fokusert når jeg konkurrerer, understreker Ezinne Okparaebo.

Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere