Få en smakebit av Football Manager 2012

Foto: Sports Interactive

Se video av det kommende spillet her.

16.08.11 08:26

Sports Interactive og SEGA slapp i dag noen smakebiter av det kommende spillet FM 2012.

FM-serien er svært populær og gir fotballelskere over hele verden muligheten til å prøve seg som managere, med mer eller mindre hell.

Sports Interactive planlegger å gi ut den nyeste utgaven før jul, og lar deg nok en gang ta kontrollen over favorittfotballaget ditt og se hvor god du er som manager.

Og det er grunn til å glede seg, skal man tro selskapet:

«Med over 800 nye elementer, ikke medregnet endringer i reglene i spillets over 50 ligaer, blir Football Manager 2012 det mest realistiske, fengslende og spillbare fotballmanagerspillet som finnes for fans som drømmer om å ta de store avgjørelsene, både på banen og utenfor», skriver de i en pressemelding.

Den prisbelønte Football Manager-serien har solgt til sammen over 7 millioner eksemplarer, og har ligget på toppen av PC-salgslistene i Storbritannia og Europa de siste sju årene, med hele 108 uker på førsteplass bare i Storbritannia, skriver selskapet i pressemeldingen.

- Vi har gått gjennom et nytt år med utvikling, og implementert noen revolusjonerende funksjoner, så vi er ganske sikre på at tihengerne våre, og forhåpentligvis mange andre, får spilt spillet når vi gir det ut senere i år, sier Miles Jacobson, Studio Director hos Sports Interactive.

Elementer som skal være forbedret i den kommende utgaven:

- Overganger og kontrakter
- Bedre speiding
- Forbedringer i 3D-kamper
- Intelligent grensesnitt

Her kan du se en smakebit av FM 2012:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.