RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

FA vil tvinge Barton til taushet

Foto: Glyn Kirk (AFP)
Sist oppdatert:
- Jeg får 30 brev i uka, sier QPR-bråkmakeren.

Bråkebøtta Joey Barton er en ivrig bruker av mikrobloggen Twitter, men Queens Park Rangers spilleren har også havnet i trøbbel for sine mange ytringer.

Det engelske fotballforbundet (FA) har etter hvert sett seg nødt til å reagere mot spillere som kommer med «kontroversielle» utspill på mikrobloggen og Barton får ofte advarsler.

30 klagebrev
«Jeg har akkurat mottatt mitt ukentlige brev fra FA-hovedkvarteret. Denne gangen gjaldt det mine spådommer i forbindelse med Manchester-kampene i helga».

«Jeg har vel mottatt rundt 30 brev fra forbundet siden jeg startet på Twitter. Det er 30 papirark bortkastet. Slutt å sende disse brevene«, tvitrer QPR-spilleren torsdag.

Ifølge Barton selv skal han nå ha fått et forbud av FA om å tvitre om kamper som ikke involverer QPR.

«Ifølge FA får jeg ikke lov til å tvitre om mulige resultater i kamper fordi det kan bli sett på som innsideinformasjon. Disse folkene mangler virkelig kontakt med omverdenen».

Landslagsnekt
«Hvordan i all verden kan min personlige mening påvirke resultatet i en kamp? Ingenting!», skriver ham.

Barton mener selv han har all rett til å ytre personlige meninger og at FA ikke kan diktere hvordan han skal oppføre seg på mikrobloggen. Han kaller dem «Big Brother».

«Jeg kommer sannsynligvis til å få et brev angående de siste meldingene også. Så latterlig har det blitt».

«Om jeg får ett brev til, så får jeg vurdere å trekke med fra framtidige landskamper», spøker mannen med én landskamp for England.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere