Bråkebøtta Joey Barton er en ivrig bruker av mikrobloggen Twitter, men Queens Park Rangers spilleren har også havnet i trøbbel for sine mange ytringer.

Det engelske fotballforbundet (FA) har etter hvert sett seg nødt til å reagere mot spillere som kommer med «kontroversielle» utspill på mikrobloggen og Barton får ofte advarsler.

30 klagebrev
«Jeg har akkurat mottatt mitt ukentlige brev fra FA-hovedkvarteret. Denne gangen gjaldt det mine spådommer i forbindelse med Manchester-kampene i helga».

«Jeg har vel mottatt rundt 30 brev fra forbundet siden jeg startet på Twitter. Det er 30 papirark bortkastet. Slutt å sende disse brevene«, tvitrer QPR-spilleren torsdag.

Ifølge Barton selv skal han nå ha fått et forbud av FA om å tvitre om kamper som ikke involverer QPR.

«Ifølge FA får jeg ikke lov til å tvitre om mulige resultater i kamper fordi det kan bli sett på som innsideinformasjon. Disse folkene mangler virkelig kontakt med omverdenen».

Landslagsnekt
«Hvordan i all verden kan min personlige mening påvirke resultatet i en kamp? Ingenting!», skriver ham.

Barton mener selv han har all rett til å ytre personlige meninger og at FA ikke kan diktere hvordan han skal oppføre seg på mikrobloggen. Han kaller dem «Big Brother».

«Jeg kommer sannsynligvis til å få et brev angående de siste meldingene også. Så latterlig har det blitt».

«Om jeg får ett brev til, så får jeg vurdere å trekke med fra framtidige landskamper», spøker mannen med én landskamp for England.