Gå til sidens hovedinnhold

Fabregas-budet avslått

Arsenal lar seg ikke friste av Barcelona.

Tidligere onsdag kunne Barcelona bekrefte at de hadde lagt inn et bud på Arsenals midtbanejuvel Francesc Fabregas.

Den spanske stjernen har i lengre tid blitt linket tilbake til moderklubben, og ryktene har versert om at de spanske ligamesterne skulle komme med et framstøt i løpet av sommeren.

- Ønsker ikke å selge
Arsenal på sin side har gjort det helt klart at de ikke vil slippe sin kaptein, og i en pressemelding onsdag ettermiddag understreket klubben nok en gang nettopp dette.

- Arsenal-kaptein Cesc Fabregas er under kontrakt med Arsenal fram til sommeren 2015. Han er en meget viktig del av laget vårt, og vil også være det i framtiden, skriver klubben.

- I går mottok vi et bud på Fabregas fra Barcelona, men vi ga dem straks beskjed om at vi ikke ønsker å selge vår kaptein, heter det i pressemeldingen.

Budet fra barca skal være på rundt 29 millioner pund - drøye 270 millioner norske kroner. Barcelona har tidligere i sommer lagt ut 316 millioner kroner for spissen David Villa (28) fra Valencia.

- Ingen forhandlinger
Londonklubben skriver videre at et forbedret bud fra katalanernes side trolig heller ikke vil føre til noe salg.

- Vi kom ikke med noe prisforlangende, og ønsker ikke å diskutere overgangen videre med Barcelona. Spanjolene har offentlig uttalt at de vil respektere vårt nei, og vi forventer at de også gjør det i framtiden, opplyser Arsenal i pressemeldingen.

Fabregas selv har tidligere uttalt at han gjerne returnerer til Barcelona en gang i framtiden, men at han også trives godt i Arsenal.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien

Kommentarer til denne saken