Gå til sidens hovedinnhold

Fabregas frustrert over Real Madrid

Frykter at hovedstadsklubben kan stoppe Barcelona-overgangen.

Svært mye tyder på at Francesc Fabregas blir Barcelona-spiller denne sommeren. Ifølge engelske aviser vil overgangen bli sluttført i løpet av sommeren.

De to klubbene har imidlertid fortsatt til gode å bli enige om en overgangssum og Arsenal er lite villig til å fire på den summen klubben krever for 24-åringen.

Londonklubben har tidligere uttalt at Fabregas bare får forlate London for en overgangssum som er akseptabel og det spekuleres i at dette vil være rundt 40 millioner pund.

Penger for unggutter
Barcelona skal så langt kun ha vært villig til å tilby en avtale som totalt sett er verdt 35 millioner pund, noe som ikke har vært godt nok for Arsène Wenger og Arsenal.

En av grunne til at katalanerne ikke ønsker å punge ut 40 millioner pund, er fordi klubben fortsatt føler den fikk for lite penger for to unggutter som i senere tid har signert for Arsenal.

Talentene Jon Toral og Hector Bellerin flyttet begge til London i sommer, for en samlet sum av 600.000 pund.

Barcelona mener at de to ungguttene var verdt minst ti ganger så mye og har derfor trukket fra denne summen i det tilbudet klubben har kommet med for Francesc Fabregas.

Arsenal på sin side mener denne vurderingen er helt urimelig.

Frustrert over Real
Real Madrid kastet seg også inn i kampen om den spanske midtbaneeleganten for noen uker siden og hovedstadsklubben skal være villig til å betale det Arsenal krever.

Problemet er bare at Fabregas ikke ønsker å spille for Real Madrid. Som tidligere Barcelona-gutt, er 24-åringen fast bestemt på å returnere til klubben han forlot som 16-åring.

Fabregas skal være skuffet over at partene ennå ikke har kommet til enighet og er frustrert over at Real Madrid nå har kommet med et tilbud som er bedre enn hva Barca kan tilby.

Spanjolen mener at budet fra hovedstadsklubben kan ødelegge hans sjanser for en retur til Barca. Det melder både The Guardian og The Independent onsdag.

Arsenal på sin side skal ha svært få problemer med å få de to spanske gigantklubbene til å starte en budkrig, slik at londonlaget kan få mest mulig igjen for sin kaptein.

Trolig kommer ingenting til å være avklart før Arsenal reiser til Malaysia og Kina for å starte sesongoppkjøringen med treningskamper der.

HTML EMBED
Reklame

Grillpakken som gir deg saftig mat

Kommentarer til denne saken