RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fabregas mister United-kampen

Foto: EPA/Scanpix
Arsenal må klare seg uten kapteinen i storkampen mot Manchester United.

Lørdag møtes Arsenal og Manchester United på Old Trafford i det som blir sesongens første duell mellom gigantene i Premier League.

Den kampen går Cesc Fabregas glipp av.

Arsenals spanske kaptein sliter med en lårskade og klarte ifølge Reuters ikke den fysiske testen som ble gjennomført fredag.

Manchester United må klare seg uten Rio Ferdinand og Edwin van der Sar, men har ellers ingen skadeproblemer. Sir Alex Ferguson og hans United-lag trenger tre poeng i denne kampen for å ikke sakke akterut alledere nå, ettersom det ble et svært overraskende tap mot Burnley i andre serierunde.

Chelsea, Tottenham og Arsenal har ennå til gode å avgi poeng.

Burnley og lagets manager Owen Coyle har for øvrig en herlig innstilling til sporten. Lørdag møter Burnley storlaget Chelsea, men Coyle er fast bestemt på at Burnley skal være offensive i den kampen og ikke forsøke å forsvare seg til 0-0.

- Vi skal ikke angripe vilt, men hvis du legger deg i forsvar mot lag som Chelsea, Manchester United og Liverpool, kommer de uansett til å plukke deg i biter og du har ikke oppnådd noe. Selv om vi veldig gjerne vil beholde plassen i Premier League, og det er vår førsteprioritet, har vi fortsatt en forpliktelse til å underholde, sier Coyle til klubbens nettside.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere