RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Fabregas ute igjen

Foto: Matt Dunham (AP)
Sist oppdatert:
Spiller ikke mot Manchester United i FA-cupkvartfinalen, og kan miste flere kamper.

Arsenals Cesc Fabregas var med fra start i Champions League-oppgjøret mot Barcelona på tirsdag, men var langt fra toppnivået da londonklubben røk ut av den gjeveste europacupen.

I ettertid er det grunn til å diskutere om manager Arsène Wenger burde startet med spanjolen i det hele tatt, etter at Fabregas den siste tiden har slitt med skade.

- Ute i to kamper
Etter kampen avslørte Fabregas at han allerede etter et kvarter av kampen kjente på skaden som har satt ham ut av spill siden slutten av februar, men at han trosset smertene og fortsatte å spille.

Det var ikke et klokt valg.

Nå er kapteinen tvunget til sidelinjen på nytt, og mister definitivt FA-cupkvartfinalen mot Manchester United førstkommende lørdag.

- Han er kanskje ute de neste to kampene, sier Arsène Wenger ifølge Sky Sports.

Flere skadeproblemer
Men Fabregas er ikke den eneste Arsenal-spilleren som mister cupkampen. Også keeper Wojciech Szczesny må kaste inn håndkleet, etter å ha slått fingeren ut av ledd mot Barcelona.

Med annenkeeper Lukasz Fabianski ute for resten av sesongen, betyr det at Manuel Almunia - som imponerte stort mot Barcelona - igjen blir å finne mellom stengene for Arsenal. Sannsynligvis i lengre tid framover.

- Han er ute en stund, kommenterer nemlig Wenger om keeper Szczesny.

Skadesituasjonen er dårlig timing for Arsenal, som fortsatt kjemper om både serie- og cupgull, selv om mesterligadrømmen endte med nederlaget i Spania på tirsdag.

Klubben kan imidlertid glede seg over at Robin Van Persie meldes helt frisk, ettersom nederlenderen ikke kjente noe til kneskaden han har slitt med i tirsdagens Champions League-oppgjør.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere